#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

he he he cok ince espri, 50 macta 1 gol 2 asist yapan hucum oyuncusunu begenmedim diye fbli oldum hemi

ft de ekibi de herhangi birseyden anlamadiklarini yine ortaya koydular

hazir 8 mac falan daha yokken yollari ayirmak en iyisi. ne anladim takimin basinda olmayan tdden

sen kimsin Galatasaray teknik direktörüne ft diyorsun minik kuş

böyle bir yerli oyuncu bulamayız. geçen sene selçuk inanı fenere kaptırmayarak bu senede hamiti fenere kaptırmayarak ne kadar doğru bir strateji izlediğimizin kanıtı.

Ne biliyim yerine Alper'i hayal ediyorum da şaha kaldırır bizi.Sahanın her yerinde her adamı rahatlatır. Aldığı para performansına göre çok çok fazla.

İnsanın içini bayan oyun tarzından ödün vermedi !

Temponun yükseldigi anlarda sahanin en kötüsü bizim adimiza.

Hamit direklerle olan ilişkisini sahadaki taç çizgileriyle pekiştirdi.Aslanım o topu her defasında o tarafa doğru sürükleyip adama çarptırıp veya forvet hattına doğru top şişirmekle ne yapmak istediğini sezon başından beri anlamış değilim.ama yinede umutluyum.Galatasaray adına tek üzüldüğüm oyucudur kendisi. 90 dakika mücadele ediyor, insiyatif alıp top istiyor, uzaktan şut tehlikesi yaratıyor. ama malesef top kontrolu kötü ve yavaş, baskıyla kaybediyor ve 5 metre önündeki adama doğru zamanlamalı top atamıyor. bu da onu el freni hale getiriyor açıkcası.yine de ben bundan önceki iki sene top oynamasının melekelerinde gerilemeye sebep olduğunu ve gelecek sene de bunlar tekrar kazanabileceğini umut etmek istiyorum. birden fazla pozisyonda oynayabilen hamit'in çok yararları dokunabilir Galatasaray'a. ancak yine de gelecek sene için bölgesine onun ancak çok çalışarak geçebileceği bir adam almak şart.

çok agır kalıyor ve bugün tercih hatalarıyla 3 gol götürdü. alper olsa direkt hamit yerine konur

Delirttin beni, ekran basinda kafayi yedirttin bana. 3'e 1 yakaldigimiz pozisyonda kendimi kaybettim. Bir pozisyon bu kadar mi sacmaca harcanir?

Mac eksigi dediler, kondusyon eksigi dediler, mevkisi yanlis dediler, sezon bitti hala bir gram ilerileme yok. Takimi lig'deki her macta nasil frenliyor bu adam aklim fikrim sirrim ermiyor.

33. hafta ne atmosferden, ne fener'den, ne hakemden, ne baska birseyden zerre kadar cekinmiyorum. Tek ama tek cekincem Hamit.

iyide kontraya cıkınca hamite atmasınlar topu.

cok yavaş kalıyor

2-3 tane asisti olurdu bugün golleri atabilselerdi bi zahmet. Top çalma istatistikleri var mı bilmiyorum da Melo'dan sonra en çok top çalan Hamit galiba baya bi top aldı, beğenmediğinize göre banko iyiydi zaten sizin beğenmediğinz maçlarda Uefa maçın adamı seçiyordu Hamit'i:ka21:

Cok iyi oynadi. Takimin en iyi 3 isminden biriydi. Agziyla kus mu tutsaydi sizin icin bide? Helal olsun Hamit

Geri
Üst Alt