#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Skor taraftari olmak bedava elbette. Kazandigimiz maclardan sonra da buradaydik, her zaman buradayiz, ne ise onu soyleriz.

Skor taraftarlığıyla ilgisi yok. Ben de Hamit'i severim ama yok artık dedirtir seviye de kötü top oynuyor. Bak aldığı paraya falan girmiyorum da bu nedir artık ya?

Skor taraftarlığıyla ilgisi yok. Ben de Hamit'i severim ama yok artık dedirtir seviye de kötü top oynuyor. Bak aldığı paraya falan girmiyorum da bu nedir artık ya?

Bir kisi daha alinti yapip 'Hamit'i begendigimi ve savundugumu' ima ederse kufuru basarim.

Hamit ne desem boş.Rakipler Selçuk'u tutsun yeter zaten Hamit'i top alsa da bişey yapamaz.

Tamam sakin ol, Hamit sempatin bakış açını köreltmiş. Ben de seviyorum tamam ama çok kötüydü çok. Bu iş böyle gitmez.

Daha fazla uzatma istersen.

Rotasyon oyuncusu. Gelmeden evel de dedik, geldikten sonra da dedik, hala da diyoruz. Hamit, Bayern ve Real icin ne ise Galatasaray icin de o olmaliydi. Taa en bastan.

Umarim gelecek sezon gercek yeri olan kulubede yerini laikiyla alacak.

.

.

bence çok kötü çokta pahalı

sakin olun gençler hamit için elinizi kana bulamayın.:)

Konuya yeniden dönecek olursak Hamit toparlamalı

REFİK'E TEŞEKKÜR EDERİZ KONUYU VE FORMU TEMİZLEDİGİ İÇİN ÖNCELİKLE

sonra gelicek olursak hamitten ben pek umitli degilim maliyetide yüksek bakalım neler olcak.

bu paraya bu performans hakkaten ürkütücü. en leş oyunlarından birini oynadı

Geri
Üst Alt