#5 Hamit Altıntop

sahanin en kötüsüydü galiba bugün :(

vallah 1 senedir pek fazla elestir yapmadim hamit konusunda hata destekledim iyi olacak biraz sabredelim diye...

bir kac mac haric resmen hayal kirikligi yasatiyor hamit bize-bana herkeze hemen hemen. teknik heyet de memnun oldugunu zanetmiyorum hamiten.

neyse yinede 4-5 mac daha sabretmek lazim belki ama pek ümidim yok acikcasi benimde :(

Ne olacak bu adamın hali

Sent from my iPad using Tapatalk

derhal postalanması lazım. bundesliga da bi takıma verelim.adam fiziksel olarak çökmüştü dünkü maçta 2 ye 1 yakalanan pozisyonda drogba ya vereceğine 30 metreden şut çekti şu pozisyon adamın mental olarak ta bittiğini gösteriyor.

Bunun yaptığı saçmalıklardan dolayı elimi incittim oraya buraya vurmaktan.Delirtti beni resmen.

Bundan ilerisi eleştiriden öte olur, hakarete dahi girebilir yani. Neyse no comment.

Bir bidon çöp yığınından farkı kalmadı gözümde.. Terimin oğlu olup olmadığı acilen araştırılmalı...80 dk. bu adamın sahda kalmasının izahı olamaz

Hiç hayrın olmaz mı senin arkadaş her maç leş ezip duruyor topları

Hoca hala ısrar ediyor. Birkaç maç yedek kalsa belki toparlar kendini. Onu bile denemiyor.... Ayrıca elden çıkarması da kolay olmayacak.

Hamite pas atıldığı zaman hemen anında saçma bir hareketle topu fenere verdi.Koşma desen yok , fener atacak yaptığına dikkatimi çekti rakip orta sahaya en ufak müdahalede dahi bulunmadı olduğu yerde öylece bekledi.

Senden ne çektik oynatmayın artık şu adamı.

Hamit'in yaptıklarını Burak yapsa kaç maç kulübede otururdu acaba hatasını anlasın diye. Geçen sezon çok savundum hatta geçen sezon başındaki transferlerde gelmesine en çok sevindiğim transferdi geçen sezon hayal kırıklığıydı ve düşüşte sınır tanımıyor. Umarım bir şekilde toparlanır.

Takimin en kötü oyuncusu olmasina ragmen sürekli sahada. Bu performansla yedek bile oturmaz.

Gecen sezonda ayniydi, hep ayni kötü Hamit. Oynatmayin su adami ya! Sabri dahil 5-6 oyuncumuz var o bölgede oynayacak..

Güzel bir yazı...

Bir kütük değildir.

1 metreye 1 metre kare şeklinde kütük düşünün. bu odunu sağ kanadın ceza sahasına yakın tarafına sabitlendiğini de hayal edin. peki ne işimize yarar? kütüğe top çarptırıp adam geçebilirsiniz(verkaç)(halısahada taç duvarının kullanıldığı gibi), ceza sahasına yapılan orta sonrası seken topları anında tekrar tehlikeli bölgeye yollayabilir, pres yapar( defanstan biri takılıp düşebilir), maliyeti düşüktür, istikrarlıdır, son olarak gol sonrası üstüne çıkıp sevinebilirsiniz.

bir de 1,78 civarı hamitin aynı yere konumlandırıldığını düşünün. who is the winner?

Geri
Üst Alt