#5 Hamit Altıntop

formsuz belli ki hoca da artik baska oyunculara sans verip Engin, Erman veya Colak i oynatsin Hamit dinlensin, boylece enerjisini daha iyi kullanip bizde daha iyi bir randimant aliriz

yani kisaca daha cok rotasyona girsin, her mac garanti 11 yaramiyor belli ki

bende isterim hamit iyi olsun ama değil işte birazda engin oynasın erman oynasın onları görelim daha ne kadar kötü olabilirler ki

büyük bir kazık yedik hamitten,çok güvendik ama olmuyor..baytar,çolak,erman daha cok forma şansı hakediyor senden hatta sabri,ceyhun,yekta bile..kadronun en kötüsü

Erman / Engin / Emre Çolak In

Hamit Out

Kendini toparlayana kadar , toparlamazsa da kulübe de iyi bir alternatif olur en azından.

dibine kadar kazık diye bi tabirim var benim, hamit aynen bu kategoriye giriyor. türk pasaportu taşımasa bırak ilk 11i, paf takımda oynatmazlar bu haliyle. hocamızın hamit ısrarını dehşet içinde izliyorum

valla geçen sene adamı savunuyordum ama bu sene harbi dibe vurdu tutacak yeri kalmadı hamitin. bu sene düzelir diyordum ne hazırlık maçlarında ne de fener maçında ufak bi kıpırdanma bile yok aksine geçen seneden de kötü. anlamadım gitti noluyor bu adama.

Amrabat'tan daha büyük kazık. Amrabat iyi-kötü birazda olsa katkı verdi

Hamit = 0 (sıfır)

Hamit = ÇÖP

Vallahi hep savunmaya hep arkasında durmaya çalıştım, güveniyodum çünkü ama artık bitti gerçekten ilk 18'e bile girmesi saçmalık bu formuyla...

Geçen sene bizim Hamit çalımına karşı fenerin Alper çalımı bizim için tamamen zarar ziyan oldu.

Geri
Üst Alt