#5 Hamit Altıntop

Sert kayaya carptiginin sende farkina vardin ama bu sana iyi ders oldu. Hamit mevzusunu konusuyorduk kardes ne oldu sen isi direk kisisellestirdin.

Ben seni tanimam etmem, yuzunun nurunuda hic gormedim. o yuzden senin gibi "sen susun, busun diyemeyecegim" karakter meselesi..

Hadi kal saglicakla..

Ates olsan ne yazar

Sen var ya arkadasi ve ceverezi olamayan bir elemansin ,bu forumda ya sunni gündemler yaratiyorsun yada sacma konullar aciyorsun ,ve bu yaptigin saklabanlilarin nedeni yanliz bir insan oldugundan ve kimse ile dostluk kuramadigindan kaynaklaniyor,git kendine zamanini gecirebilecegin baska birisini bul.

Çok güldüm yalnız ne alaka :D

hamit git kardeşinin yanına aldığın 3 milyona yazık 2 yıldır duraydı 6milyondan fazla para kalırdı klüpte hep zararsın

Bugün de batıracaksın ama bu başlığa yazmayacam bundan sonra. Yazacağım başlık Fatih Terim başlığı. Bu ne adaletsizlik ya.

Tartışma yok ki.

A.A. mantıklı sorular sormaya başladığı an G.K. saçmalayıp başka konulara yöneliyor en sonunda hakaretlerle üste çıkmaya çalışıp yüzsüzlük yapıyor. "Tartışmasız" kazanan A.A. Kendisini tebrik eder başıralarının devamını dilerim.

Sen de adam gibi oyna şu topu Hamit.

Sozlesmesinde her macta 11 oynar diye madde var diyorum inanmiyorsunuz.

Barıs'dan,Sarp'dan daha az katkı vermiştir şu takıma. Resmen 10 kişi oynuyoruz zerre katkısı yok.

hamit sen bu değilsin be kardeşim ne kadar çok istmiştim gelmeni bize ama oynadığın futbolla çile çektiriyon resmen inşallah artık kendine gelirsin

Eh be hocam bir maçada Hamit yerine Enginle falan başlasan ölürsün al yine ilk 11 de,adamı yanlış yerde oynatıyorsun buda cabası hala sağ açıkta Keita etkisi yapmasını bekliyorsun yanlıştır açık ve net.....

Dağlar dağlar

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1 senedir tek kelime etmedim. Herkese karşı savundum ama Hamit sen el freni bile değilsin. El freni bile bir işe yarıyor.

Halil'in gol attigi günde asist yapti, golün asisti disinda yine klasik hamitti ama ilk defa ise yaradi, ben bile hayret ettim.

Duydun bizi de güzel bir şeyler yaptın sonunda. Az biraz kendine güven be olm, utandır bizi.

Geri
Üst Alt