#5 Hamit Altıntop

Geçirdiği ağır sakatlıktan sonra Real'de bir daha dikiş tutturamayan Hamit Altıntop'un Galatasaray'a transferini de büyük bir memnuniyetle karşılamıştım. Gerek tecrübesiyle, gerek klasıyla, gerekse oyun mantalitesiyle Sarı-Kırmızılı takıma çok şey katacağına inanmıştım. Gelgelelim, bugün karşımızda futbolu iflas etmek üzere olan bir Hamit Altıntop var. Futbolu her geçen gün geriye giden, mavna gibi ağırlaşan, kendi ekseni etrafında dönene kadar üç rakip tarafından çevresi sarılan, adam geçemeyen, sprint atamayan, orta yapamayan, rakip kaleye şut çekemeyen çağdışı bir futbolcu izliyoruz geçen sezondan beri. Adeta Galatasaray kalesine atılmış 'altıngol' gibi! Bir futbolcu kötü oynayabilir, formdan düşebilir, hatalar yapabilir, takımını 10 kişi oynatabilir... Bütün bunlar futbolun içinde olan olağan durumlardır. Ama bir futbolcu ısrarla, inatla haftalardır kötü oynuyorsa; yaptığı hatalarla, kaptırdığı toplarla tribünlere saç baş yolduruyorsa bu olağandışı bir durumdur. Ayrıca Galatasaray'ın maliyeti en yüksek futbolcularından biri olduğunu da unutmayalım. Her şeyden önce aldığı paranın hakkını vermekle yükümlüdür. İş ahlakı bunu gerektirir. Lakin bütün bunlar sanki Hamit Altıntop'un umurunda değilmiş gibi. Öylesine gamsız, öylesine vurdumduymaz, öylesine ruhsuz! Bu kadar kötü oynarken her maç ilk 11'de sahaya çıkması da Fatih Terim'in adaletini sorgulamamıza neden oluyor ister istemez. Dün gece Burak'a yaptığı asist ise bozuk saatin günde iki kez doğruyu göstermesinden başka bir şey değildir.

Burak'a yaptığı asist bozuk saatin günde iki kez doğruyu göstermesinden başka bir şey değildir.

ve maalesef haftaya ilk 11'de yerini gene alacaktır....

hakan balta yi andiriyor. Ama bana göre de hoca da cok yanlis var. Ya yeri gelir 2 forvet oynarsin, ve hamit de oynar, yeri gelir tek forvet oynarsin ve hamit de oynamaz, engin oynar yada ne bileyim orta sahyi derli toplu tut...

Hoca Selçuku çıkarıp Hamiti oyunda tuttu ya bence sözün bittiği yerdi.. Ümidinizi kesin bu asist onu 10 hafta daha götürür

Biz kontraya çıkarken Civelli'nin arkadan koşup Hamitten topu aldığı pozisyon var.O pozisyondan sonra bile hamiti savunuyorsanız bi şey demiyorum ben

Oyunu açamamamızın başlıca sebeplerinden kendisi. Eboue topla gelirken her seferinde kendini onun arkasına, gerisine atmasıyla rakibin işi kolaylaşıyo, yer açmak için sahte koşular hiç yapmıyo, topu ayağına bekliyo sürekli. Küfür geliyo artık, neyse tamam sakin ben sakinim.

Stadda ıslıklanmalı gerekirse küfür edilmeli. Başka dilden anlamıyorsa taraftar anlatmasını bilir.

mac oynanirken oturup orta yuvarlagin ortasina sicsa obur mac yine 11de bu adam

innallahe mæssabirin

Hamiti bu taraftar çok sevdi geçen yıl istanbula fener maçına geldim bütün stad herkesi ayrı ayrı çağırdıktan sonra hamiti özellikle tekrar çağırıp bağrına bastı canlı canlı gördüm biraz bişeyler yap hamit bayern de realde oynadın şuanda selçuk değil senin konuşulman gerekiyordu ama selçuğun yarısı etmedin be kardeşim..

Biz maçlara hamitle başladıgımız sürece ilk 11 miz açıklandı yazmasın maçtan önce.İlk 10 numuz açıklandı yazsın.Çok rezalet futbolcu gördum ama böylesine daha şahit olmamıştım.Babam gecen sene bu adam için boş teneke demişti.Ozaman zaman lazım demiştim.Zamanla filan olacak iş değil bu.Bu herif bitmiş.

Burak'a yaptığı asist bozuk saatin günde iki kez doğruyu göstermesinden başka bir şey değildir.

ve maalesef haftaya ilk 11'de yerini gene alacaktır....

Hamite kademe yapmaya calisan oyuncunun salakligi aslinda o pozisyon. Hamit istedigi gibi gecti oradan.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8p1YvfrQp3I[/media]

Alirken ne bekledik acaba? Gol atmaz, senede 6-7 asisti bulursa öpüp basimiza koyalim.

Gelirse ucuz alternatif yedek kulubesi icin gelsin dedim herife kulübün tapusunu vermedikleri kaldi, bugün kovsak alman ikinci ligine fln. gider.

Hamit bu takımda sadece Selçuk'un yedeği olur. Kanatta oynatma sevdasından bir an önce vazgeçmeliyiz. 4-3-1-2'nin orta sağında bile oynayamıyor. Sürekli içeri kaçıyor Eboue orada yalnız kaldığı için ileriye çıkamıyor, sağ kanattan atak yapamıyoruz.

İşin kötüsü orta sahada da bir faydası yok. Ortada rahatlıkla Selçuk-Melo'ya dönüp 4-2-3-1'e geçiş yapabiliriz. Şu kanatlar gelsin de rahatlayalım.

Geçmişten bu yana takıntı yapmıştık Hamit'i. Özhan Canaydın, vakt-i zamanında kendisi yerine Schalke'den formasını alınca içimizde tamamen ukde kalmıştı. Velhasıl aldık ama şimdi de elden çıkarmanın peşindeyiz. Herifte futbol namına hiç bir şey yok. Aldığı paranın da haddi hesabı yok. Allah sonumuzu hayretsin vesselam.

Geri
Üst Alt