#5 Hamit Altıntop

Senin bu takima geldigin günden beri güzel futbol izleyemez olduk.

Gözleri yanmış adamın çıkarın diye feryat edecek belki, söylemiyor halini, ya olurya bilmem kaç sene futbol oynamazsın sonra beyninin verdiği emirleri ayakların yerine getirmez ya, bu adamın hali ancak budur.

Kızmıyorum artık Hamit'e, Hamit'i oynatana kızıyorum.

Neptün'den de izleseler, tribünden de izleseler, saha kenarından da izleseler, ego gözüyle baktıkları sürece, Hamit'e biz çoook laf söyleriz.

Bol miktarda akıl tutulması+ bir miktar ayak prangası= Hamit Altıntop ya da vice versa.

Kötü futbolu tek adama bağlamak doğru olmaz da her maç 10 kişi oynuyoruz kendisinin yüzünden.Kötü oyunda payı çok büyük.Nasıl kırmızı kart gören takımın oyunu bozuluyorsa her maçın başında sağ kanadımız kırmızı kart görmüş gibi

Ligin açık ara en kötü sağ kanat oyuncusu lige yeni çıkan takımların oyuncuları falan da dahil

Su adami oynatan hocanin aklinda sorun vardir acik ve net! Bunun baska bir aciklamasi olamaz.

topu durduramiyor,sagina dönene kadar mac bitiyor,sut da cekemiyor

ne ise yarar 3 mio maas aliyor,yazik

G.Saray’da Hamit şoku!

G.Saray’da Eskişehirspor maçı öncesinde Hamit Altıntop şoku yaşanıyor. G.Saraylı tecrübeli futbolcu Hamit Altıntop, Süper Lig’in 3. haftasında oynanacak Eskişehirspor maçında forma giyemeyecek. Hamit’in bel ve kasık adalelerinde ağrı olduğu bildirildi.

G.Saray’da Hamit şoku! | Amk Spor Gazetesi

Birşeyler yazmak istiyorum ama artık yazacak birşeyde kalmadı Hamit!!!

Umutsuzca savruk savruk oynuyorsun.Tıpkı M.Sarp gibi gole giderken bile geri pas atacak kadar güvenini kaybetmişsin.

"Hamit Şoku!" adı altında haber yapıp Eskişehir maçında olmayacağını yazmışlar. Bilmiyorlar ki "Hamit Müjdesi!" :D

fener elimizden kapıyordu ne güzel. b.k vardı parayı basacak. bilemedik. biz de sevinmiştik hamiti aldık diye. direk kakalamak varmış . kakalanan biz olduk:(

Geri
Üst Alt