#5 Hamit Altıntop

Hamit'e küfür eden ergenler adamın tek başına takım savunmasına ne katkı verdiğini bilemezler onlar için futbol show yapmakla oynanıyor.

adi ustunde ergen, pozisyon almaymis, top kapma sayisiymis, kosu mesafesiymis, defansa yardimmis umurlarinda olur mu.

mac sirasinda sivilce patlatirlar, gol olunca olum goool deyip birbirlerinin poposuna ellerler baska da birsey kalmaz akillarinda

Ligde şu sistemde en çok ihtiyacımız olan adam. Eboue yerine Sabri'yi izlemekten iyidir Hamit. Ama zaten olan bir oyuncuydu, bu kadar aradan sonra nasıl döner bilemiyorum.

Ya bırakın :D Adamın oynadığı maçları millet çabuk unutmuş... Adam takımın el freniydi. Ne takım savunmasında, ne de ofansif anlamda hiç bir katkısı yoktu. Üstelik kaptırdığı toplarla takımın anasını ağlatıyordu. Rakip oyuncular yanından güle oynaya geçiyordu. Hele verdiği paslar evlere şenlikti. Kötü futbolcu mu, hayır değil ama bize hiç bir katkısı olmadı. Hamit yerine biz, yüz nakli yaptırmış İorfa efendiyi transfer ettirmişiz gibi hissettiriyor. Gelmemesi bizim için daha hayırlı. Shalke maçındaki golü dışında hiç bir maçta gözle görülür bir katkısı olmadı. Hele şu saatten sonra gelmesin zaten.

Ama sağlığına bir an önce kavuşmasını diliyorum.

Hamit bu sistemde çok yararlı olur Türkiye Liginde. Umarım en kısa zamanda döner.

Sen gelme mübarek kör ölür badem gözlü olur sendromunu yaşıyorlar sadece.

Kendisi yokken sezon başından beri Galatasaray kötü futbol oynuyor,dün hariç başarısız sonuçlar falan alıyor şu sıralar ama kesinlikle kendisini bir gram aramıyorum.sağ kanatta her kontra atağı başlamadan bitirmesini,atamadığı çalımları falan hiç özlemedim nedense.kendisinin sakatlanması ile Galatasarayın başarısız sonuçlar almasının aynı döneme gelmesiyle şanslı,direkler konusunda şanssız.

3-5-2 Eboue Out. Hamit in.

O dediğin fm'de işe yarar ama gerçek hayatta pek işlemez. Adamı kanat bek olarak kullanacağız ama hamit'in ne yardırabilen yapısı ne de mükemmel bir çalım atma özelliği var. Hamit bildiğin düz oyuncu. Onu bu sistemde kullanacağın tek yer sağ iç yani selçuk'un yanı. Onda da basit oynatacaksın etliye sütlüye pek karıştırmayacaksın ama hamit oynarsa sınayder oynamaz onu da şeetmek gerek..

2002 de futbol izlemeye başlamış liseli ergenlerin begenmediği hamit 3-5-2 de biçilmiş kaftan olur yabancı kontenjanı açsından da iyi olur

Hurraaa hücuma Hurraaaa defansa diye bi sistemimiz yoksa; Sen yıldızsın....Ama varsa bazen El freni bazen motor freni nadirende bomba şutlarla patlak tutmayan frensin...

O değilde Mancininin sisteminde efsane oynar ama önce sakatlığını atlatması lazım

Gecen sezon sampiyonlugu sikebahceye hediye etmemizin bas sebebi olacakti ama esofmanli aykut imdada yetisti de zor bela sampiyon olduk. Seri galibiyetler rekorunun sag acigi Engin i sirf 10 milyon euroluk kagniya yer acmak icin bitirdik. Ebouenin sonunda kafayi yemesinin de sebebi tac cizgisi gürescimiz.

bunu fatih terim sag kanat olarak oynatiyordu... wesleyi de nasil sol kanat oynatmak istedigi gibi, gelince Selcuk Inani keser ve olay biter

Geri
Üst Alt