#5 Hamit Altıntop

Artık dönmesinin imkanı olmayan sezon sonu teşekkür edilip gönderilmesi gereken bir zamanların yıldız yerli oyuncusu.

Kendisi Galatasaray'ımızı seçerek en azından tarafını belli etmiştir , ancak maaşı çok fazladır , en geç sezon sonu gereken yapılmalıdır.

Buda yattigi yerden para alan kisilerden birisi

-Yiğit Gökoğlan
-Aydin Yilmaz

sahislari gibi paralari cebe indiriyorlar hayat bunlara guzel zamaninda keske kulube gitseydim vazgectik.Bunlardan daha iyi oynarim bana o kadar para versinler.Kicim kirilana kadar oynarim.Ama nerede simdi futbolcu olmak varmis.Salih Dursunu gorunce iyice bitiyorum abi.

Hamit Artik Galatasaraya faydali Olmaz Ayni Gökhan Zan Gibi,Bu Oyucular Satilmali.Bunlarin Yerine Baska Oyuncular Alinmali.

belli dönmüyor diyerek ergen seviyesinde Hamitle dalga geçenler bu adam bayern münih'de real madrid'de oynadı..

hamit-selcuk iklisiyle oynamalıyız

bu ikiliyi kurması lazım prandellinin

zamanı geldi

Bu herif 2 sezondur yattığı yerden Selçuk ve Burak'tan daha çok para kazanıyor ama milletin gözüne diğerlerinin aldığı para batıyor.

Alınırken herkes coşuyordu ama Fener'in elinden kaptık diye, unutmayın o günleri. Fatih hocanın ne suçu var? Aynı sezon Hamit yine geliyor olsa herkes yine gelmesini isterdi. Şanssızlık, tutmadı. 10 tane şutu direkten döndü çocuğun.

Benim gibi hiç istemeyenler de vardı...Hiçbir mevkiinin ideal oyuncusu olamamış, fizik olarak çöküşte olan bir ''Görev adamı'' na superstar payesi verip takıma level atlatmasını beklemek çok büyük bir yanılgı idi, kulübün 18-20 milyonuna maloldu...

Geri
Üst Alt