#5 Hamit Altıntop

sanmıyorum ciddi bir rahatsızlığı olduğunu , darbe aldı diye gördüm ben , kas yırtığı olsa tedavisi zaman alırdı.. ( bkz. selçuk)

Beşiktaş maçına yetişir İnşallah.Tecrübesine çok ihtiyacımız olacak.

Zaten 45 dakika oynar diye hazırlamış doktorlar. Kupa maçında Dzemaili oynar artık. Hamit klasik Hamit gibiydi ilk yarı tutuk 2.yarı iyi. Defansif anlamda takıma level atlattı Gençlerbirliği son pozisyon dışında pozisyona bile giremedi. Melo-Hamit ikilisi yaşlı bir ikili ama birbirinin daha iyi tamamlıyor bence. Melo Hamit sayesinde daha rahat oynuyor

Dün sahada en beğendiğim oyuncumuzdu. Defans olarak müthiş pozisyon aldı, toplar kaptı.

Çok direnç katıyor orta sahaya Selçuğun sakat olması avantaja dönebilir Bjk önünde,tempolu bir takımlar onlara karşı gayet yerinde bir tercih olur Hamit.

e814cba921844ef675eb37f250de2045.jpg

selçuktan iyi fakat tüm sezon güvenemeyiz hamite her an sakatlanabilir..sakat olmadığı sürece selçuk efendinin yedege cekilip hamitin oynaması gerekir ama olmayacak tabi bu dediğim.

Selçuğ'un yerine Hamit girdiğinde tamam daha iyi oldu demiştim zaten adam sakatlanmasaydı bide iyiydi ya

besiktas macina yetisecek heralde. orta sahada yekta veya emre ile olmaz bu is, mecburen yetisecek

Kendisiyle yolun sonuna gelinmiştir. Kontratının yenilenmemesi, menfaatlerimiz doğrultusunda alınmış hayırlı kararlardan biri olacaktır.

hamit sakatlık problemleri yüzünden maalesef bir türlü istikrar yakalayamadı ama kalite konusunda selçukdan 5 gömlek daha üstündür bunu herkes ile tartışırım.

Geri
Üst Alt