#5 Hamit Altıntop

Bugün sözleşme haberleri sinirlerimi yerinden zıplattı. Pardon rızk haberleri. Acilen takımdan kovulmalı hiç bir halta yaradığı yok aldığı tomarla para karşılığında bize verebildiği tek şey aylarca sakatlanıp yedek kulübesinde bir kişilik kontenjan açmak. Ama başkanımız olacak mahlukat ve sayın teknik direktörümüz Sır Hamex Hamzoson ne karar verecekler bekleyip görecez.

Sir Hamex Hamzason iyiymis.kullanalim bunu.

3 yılda toplam 50 maça çıkmamıştır heralde.Aldıgı para 10 milyon euro.Hamza kalmasından yana onay verirse şaşırmam.Nede olsa buda evladı.

3 yılda toplam 50 maça çıkmamıştır heralde.Aldıgı para 10 milyon euro.Hamza kalmasından yana onay verirse şaşırmam.Nede olsa buda evladı.

Vermiş bile hamzanın onayı olmadan sözleşme uzatma kararı mı alıcaklar geçmiş olsun 3 yıl daha hamit bizde.

Geçenlerde garage sale gibi birşey vardı bizim burada, bende arkadaşla geziyordum bakalım bi dedik. Neyse bakarken ne göreyim bu rıskcının 2012 CL forması vardı orjinal, yeni gibiydi 10€ ya aldım bende.

Dolabımda şimdi bunun forması da bulunuyor formalar arasında.

Bize gelmeden önce çok severdim ve bize gelmesini çok isterdim ama kim bilirdi ki böyle bir hal alacağını. Kocaman bir hayal kırıklığı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Bununla sözleşme uzatacak olan çok açık haindir.

Bununla sozlesme uzatmak hainliktir, alcakliktir, seretsizliktir, hamzaliktir.

Hamzaoglunun kalacagi bile belli degilken, onun raporuyla yerli oyuncularla sözlesme mi uzatacagiz? Kalsa bile, Hamzaya nasil güvenip, bu oyuncularin sözlesmesini uzatacaklar, o da ayri bir soru isareti. En son Sabri örnegi var. Hafiza karti, benim dogrum dedi, stoper alinan oyuncu, Sabri yetersiz diye sag bek oynuyor.

Hamit, Balta, Umut, Emre, hicbirinin sözlesmesi yenilenmemeli. Hepsi de yetersiz oyuncular. 3 oyuncu 32 yasini gecmis oyuncular, yollari ayirmak icin en dogru zaman. Emre de zaten senede 3-4 mac iyi oynayan bir oyuncu.

eğer birazcık onur haysiyeti varsa ve hakka hukuka değer veren bir adamsa en az 1 sene bedavaya oynaması lazım bizde ama nerdeeee. anca güzel felsefe yapar

eeeeee mein rizik ist mein rizik
rizigime laf etmeyin bitte

Sakatlıktan dönebilirsen katkı vermeye çalış sene sonu güzel ayrilalim

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende bu rızık ve ekmek parası lafına uyuz oluyorum. Bunu işçi söylemeli milyon € ları cebe indiren iş adamı kadar riski dahi olmayan futbolcular değil

İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi olabilir zira bu elemanın futbolculukla alakası yok. Rızık filan da diyor sürekli.

Geri
Üst Alt