#5 Hamit Altıntop

Sözleşme uzatılmalı böle kaliteli bir futbolcuyu böle bir dönemde kaybetmek olmaz

şu an bunu kadro dışı bırakmak lazım , zaten bir b.ka yaradığı yok bari aldığı paralar bir yerine batar böylece.

Mesela buna iyi niyetli olarak dersin ki , bu mu zorladı sözlşemeyi ya da indirim yapmak zorunda mıydı.Değildi tabi ,ama adi adi ,paytak paytak çıkıp rızkımıza laf söylemeyin dersen kusura bakma sana kimse ADAM demez.

Niye kızıyonuz lan adama ? Ne güzel yattığı yerden para kazanıyor, adama veriyorlar milyon yüroları, almasın mı ? Ben alırdım, siz de alırdınız dürüst olmak gerekirse.

Niye kızıyonuz lan adama ? Ne güzel yattığı yerden para kazanıyor, adama veriyorlar milyon yüroları, almasın mı ? Ben alırdım, siz de alırdınız dürüst olmak gerekirse.

Sorun o parayi almak veya almamakla degil...o parayi hak etmektir bence kardesim.

Allah korusun sakatlanabilirsin ama bir pro futbolcu olursan, sakatliktan en erken dönmen için biraz ekstra efor göstermen gerekiyor (senelik 3 milyon euroya yakin para alan daha da fazla efor göstermeli), ben bunu Hamigo'dan göremedim

Son düzenleme:
Ben almazdım Hamit gibi dinime bağlı bir insan olsaydım. bkz: Rızık nedir?

Niye kızılıyor? Madrid'de oynarken sakat olduğu dönemlerin parasını almamayı teklif ederken, bizde rızk diye milletle dalga geçmesine kızılıyor.

Devre arasi göndersen en az 1.5 milyon euro cebinde kaliyor. Niye gitmiyor bu Rizik. Madem ceza geliyor işe başlayin bu herifi göndererek.

Sorun o parayi almak veya almamakla degil...o parayi hak etmektir bence kardesim.

Allah korusun sakatlanabilirsin ama bir pro futbolcu olursan, sakatliktan en erken dönmen için biraz ekstra efor göstermen gerekiyor (senelik 3 milyon euroya yakin para alan daha da fazla efor göstermeli), ben bunu Hamigo'dan göremedim
Burak veya Umut çok mu hakediyor sanki ? Sırf maça çıkıyorlar diye emek harcadıkları anlamına gelmez. Zaten Hamit şu haliyle oynasa onlardan bir farkı kalmaz adam bitmiş resmen. Sakatlanmadığı yer kalmadı adamın. Suç Hamit'de değil ona bitik olduğu halde sözleşme uzatanlarda!

Üstündeki formadan dolayı kimseye küfür etmedim ama o sana çok ediyorum sen adammisin lan Melo ameliyat oldu 1 ayda döndü sen 2 senedir yatiyorsun köpek herifi.

Mesela buna iyi niyetli olarak dersin ki , bu mu zorladı sözlşemeyi ya da indirim yapmak zorunda mıydı.Değildi tabi ,ama adi adi ,paytak paytak çıkıp rızkımıza laf söylemeyin dersen kusura bakma sana kimse ADAM demez.

aynen öyle , yoksa bir futbolcu isteyerek sakatlanmaz , belli bir kariyeri vardı fenerle sidik yarışından bağladık sözleşmeyi de o lüzumsuz açıklamalarından sonra her türlü küfrü yemesi normal

Bunu gondermeyip maaasini karsilayan hocaninda yonetiminde FFP diyip bizi kandirmasina ne denilecek acaba.

Geri
Üst Alt