Sercan Sönmez
Aslan Üye
- 20 Ocak 2011
- 9.235
- 2.447
- 1.938
Feshedin gitsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye kızıyonuz lan adama ? Ne güzel yattığı yerden para kazanıyor, adama veriyorlar milyon yüroları, almasın mı ? Ben alırdım, siz de alırdınız dürüst olmak gerekirse.
Burak veya Umut çok mu hakediyor sanki ? Sırf maça çıkıyorlar diye emek harcadıkları anlamına gelmez. Zaten Hamit şu haliyle oynasa onlardan bir farkı kalmaz adam bitmiş resmen. Sakatlanmadığı yer kalmadı adamın. Suç Hamit'de değil ona bitik olduğu halde sözleşme uzatanlarda!Sorun o parayi almak veya almamakla degil...o parayi hak etmektir bence kardesim.
Allah korusun sakatlanabilirsin ama bir pro futbolcu olursan, sakatliktan en erken dönmen için biraz ekstra efor göstermen gerekiyor (senelik 3 milyon euroya yakin para alan daha da fazla efor göstermeli), ben bunu Hamigo'dan göremedim
Mesela buna iyi niyetli olarak dersin ki , bu mu zorladı sözlşemeyi ya da indirim yapmak zorunda mıydı.Değildi tabi ,ama adi adi ,paytak paytak çıkıp rızkımıza laf söylemeyin dersen kusura bakma sana kimse ADAM demez.