#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

neresi superdi lan. les oynadi demek understatement olur. Isi gucu yere yatmak, artislik yapmak, hakeme itiraz etmek. Ustune birde yere yatacam diye yaptigi top kayiplari direk kontra atak olarak donuyor geri.

Birde Kazim'a kötu deniliyordu.

barney-stinson-how-I-met-your-mother-suicide-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-235.gif

Dün hakikaten leş ötesiydi, bazen aklını kullandığında top ezmeden güzel paslar veriyor, iyi yırtınıyor ama onları yapmadığında yerlerde sürünüyor hırt.

adamın özet olarak.kendini çok yere atıyora bağlanması utanç verici lan. bunlar nasıl yorum

Dur bi Engin iyi oynadi diyenlermi var? :2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Engin son zamanlarda cok güzel oynuyor, takimin en önemli isimlerinden biri.

Dün performansindan biraz uzakti, ama gelecek haftalar eskisi gibi olur bence.

Top ayağındayken çok düşünüyor. Biraz daha hızlı kararlar verebilse çok iyi olacak. Aynı sıkıntı Kazım'da da vardı..

Dun aslinda iyi degildi, Bir turlu eski haline yaklasamadi. Fakat enerjisi ve dinamizmiyle bu takimi oynattigini kimse inkar edemez.

Dun aslinda iyi degildi, Bir turlu eski haline yaklasamadi. Fakat enerjisi ve dinamizmiyle bu takimi oynattigini kimse inkar edemez.

Kesinlikle. Hem yetenekli bir futbolcu, hem de çok azimli futbol oynuyor. Takımı bu kadar benimseyeceğini düşünmüyordum ben şahsen.

anadolu takimlarina karsi lazim. derbilerde degil. dun fazla kaptirinca formayi cikartti. ve cezali. kotu.

Hırsı mücadelesi falan tamam da kendini o kadar yere atması iyi değil cidden

Abi hep aynı şeyi diyorum lütfen buna dikkat et çok iyi futbolcusun çok daha iyi olacaksın.Lütfen topu ayağında fazla tutma, lütfen ;)

iyi tamam faul bekliyosunda yere düşüşünü bu kadar abartmana gerek yok

iyi tamam faul bekliyosunda yere düşüşünü bu kadar abartmana gerek yok

Aynen, sinir oluyorum, kendini yere bıraktıktan sonra kıvranmasına.Arkadaş erkek adamsın sen, adam gibi topunu oyna.O kadar kıvranmaya karşılık kalkıp da aynı şekilde mücadele etmen inandırıcı gelmiyor.Bir maçta en az 2 kez yapıyor bunları.

Macta 3 4 tekme yedi,ama firat donup bakmadi bile.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

engin karakterindeki adamlar (ki biz onlara p.ikopat diyoruz) çayır çimene fazla katlanamazlar. İstanbulun şaşalı ve yalan dolanla dolu dünyasında kendini buldu aslanım

Olur o kadar beyler, 90 + 2 de galibiyet golünü atıyor takımımız, adam sevinçten çılgına döndü çıkardı formasını :)

Geri
Üst Alt