#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Ikisi de harcanmamali.. Emre Colak harcansin bu mac icin..

ya ne alaka harcanıp harcanmama, taktiğe göre hangi oyuncu uygunsa Terim onu alır zaten.

bana sorarsanız Çolak ile başlayıp aydını 2. yarı alır diye düşünürken tam,

beşiktaş maçında da Aydın'ın formayı hakettiğini düşünmeyede başladım bi taraftan :D

hangisiyle başlarsa ilerleyen dakikalarda başladığı oyuncuyu çıkarıp diğerini oyuna alır bence

Bu reis de kritik maçlarda perde arkasında çeviriyo işi. Bence o baskıyı kurmamızda en büyük paya sahiplerden biri. Akıllıca oynadı bugün; ama saracoğlundaki maç gibi bi pozisyonda geç kaldı vurmak için

bu da iyiydi

allah kahretsin, neredeyse herkes iyiydi ama alamadık şu maçı. nasıl bir şanssızlıktı :(

öl de öleyim.

ofansda dikine oynayan tek oyuncumuz.melo ve selcugu ofans hattina saymasak tabi.

ardanin msj herseyi ozetliyo herkes iyiydi bizden onlardan kimse iyi degildi ama kaybettik. tum pozisyonlari gectim sampiyonluk tek 1 suta bagliymis aydin atsa ya da stoch orda atamasa biz sampiyon olucaz. ama o sut girdigi icin ibre onlara dondu. yani butun sezonun bi onemi yok. sadece 4 takimli lig olsun ona gore sampiyonluk verilsin neden 18 takimla oynuyoruzki?

ardanin msj herseyi ozetliyo herkes iyiydi bizden onlardan kimse iyi degildi ama kaybettik. tum pozisyonlari gectim sampiyonluk tek 1 suta bagliymis aydin atsa ya da stoch orda atamasa biz sampiyon olucaz. ama o sut girdigi icin ibre onlara dondu. yani butun sezonun bi onemi yok. sadece 4 takimli lig olsun ona gore sampiyonluk verilsin neden 18 takimla oynuyoruzki?

4 takimi gectim.kupalari neden önceden fenere vermiyorlar ki.bosuna 38 mac oynamaya gerek yok.

Yok abi cidden kimse kötü değildi.

Selçuk ve Melo ile beraber sahanın en iyilerindendi bizim adımıza. Gereksiz zorlamalarınıda azaltmıs. Yası keske birazdaha genc olsaydı.

selcuk inanla birlikte en iyi oyuncuydu..

bu adam sag acıktan cok sol acık oynamalı. adam sol ayagıyla iyi ortalar yapıyor. sag acıkta tersine geliyor.

bu adam sag acıktan cok sol acık oynamalı. adam sol ayagıyla iyi ortalar yapıyor. sag acıkta tersine geliyor.

bende öyle düsüniyorum.tabi engin heryerde iyi oyniyorda,ama ne zaman sol kanatta oynadiysa o zaman baya iyi oynadi.bosuna iceri katetmeye gerek yok,direk dikine oynayabiliyor.engin zaaten hizli bi oyuncu.zaaten bu adam bu seneki profesyonelligini bütün kariyer boyunca korusaydi,su an türk milli takimin en iyi oyuncusu olurdu.adamda hersey var.hiz,teknik,calim,paslar,sutlar,mücadele,ceviklik vs..

Engin Baytar cok iyi oyuncu, gercekten cok begeniyorum Galatasaray'a cok yakisiyor.

Gol atacaksin bugün.

Geri
Üst Alt