#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

İmparator: Engin'i bir kalemde silmeyiz. Engin gibi futbolcuları kaybetmek kolay ama kazanmak zordur. Kendisine hareketinin yanlış olduğunu söyleyeceğiz" diye konuştu.

Ceza söylemleri ve isteyenlere kapak. :)

İmparator: Engin'i bir kalemde silmeyiz. Engin gibi futbolcuları kaybetmek kolay ama kazanmak zordur. Kendisine hareketinin yanlış olduğunu söyleyeceğiz" diye konuştu.

Ceza söylemleri ve isteyenlere kapak. :)

Kapak vermeyelim. Fruko gazoz verelim. Icsinler, serinlesinler, sindirsinler, sonra bir daha yorum yapsinlar.

31876_1302020440_31876-2.gif

fatih terim bu gün engini kücük bir çocuk gibi azarlasın sonra bu engini hırslandırsın daha hırslı bir engin görelim. :yenieek:

engini yedirmeyiz.. medya başladı gene , engini bitirme çabaları

malesef cok sert hareket yapti hakeme, en az 5-6 yer, hatta daha cok yerse sasirmam.

ayip yahu, 4-5 metre götürmüs hakemi

Engin' b.k atacağınıza az koruyun.Yıllardır bu çapulcu hakem bozuntusu çaktırmadan canımızı okuyordu.Keşke kafa atsaydı.Zaten Hoca da sever böyle oyuncuları.Kaç maç alırsa alsın Engin'i kimseye yedirmeyiz.Burada gitsen diyen dümbükler gitsin.Adamın assabını bozmayın akşam akşam.

Kırmızı kart görmesini falan geçtim, zaten senede en az 2 kere bunu yapıp takımını yalnız bırakan bir adam. Ama kırmızı karttan sonra hakeme yaptığın hareket ne öyle arkadaş? Affedilir bir yanı yok. Federasyon 20 maç ceza verse bir şey denmez.

engin kirmizi karti gormeseydi penaltiyi vermez di hakem bu NET

Ahh bee Engin az saksıyı çalıştırsan,bugün bence çok iyi oynadın hatta bu adam ilk 11de çıkar arkadaş,cesaretli öle klasık türk topcusu gibi top benden cıksın,son dakkalar top bana gelmesin diyen cinsten değil.Bunuda gören özellikle fb basını adamı şimdiden asmaya başladı 10 maç falan.Çakallar sizi.Topuna bak sen daha çok kupa kazanıcaz senle.

Bir oyuncu hakeme bir tane gecirmisti, federasyonu 18 mac ceza vermisti , diye biliyorum,

Engin hakemi dövmedi ki, ama 10 mac verseler itiraz edilmez.

Kırmızı kart görmesini falan geçtim, zaten senede en az 2 kere bunu yapıp takımını yalnız bırakan bir adam. Ama kırmızı karttan sonra hakeme yaptığın hareket ne öyle arkadaş? Affedilir bir yanı yok. Federasyon 20 maç ceza verse bir şey denmez.

Hadi ordan.

umarim medyanin oyununa gelip oyuncuyu silmeyiz engin bu takimin RUHU...

he he

cüneyt denen eyyamcıya az bile yaptı ama yanlış bir hareket tabi ki, bu cüneyt çakır hakem falan değil her derbinin içine ediyor avrupada maçları şansının da yardımıyla idare edince büyük hakem oluyor

Engin'i çok seviyorum kesinlikle silmeyiz onu ama abarttı biraz az kendine hakim olabilse herşey süper olcak ama beceremiyo bi türlü ya :(

Engin maşallah beni hiç haksız çıkarmıyor.

10 maç yer umarım.

Geri
Üst Alt