Cevap: #50 Engin Baytar
Hocm küfür olduğunu hiç sanmıyorum
Hakeme elini kaldırdı.Birşeyler dedi
EĞer küfür olsaydı cüneyt çakır tepkisiz çıkaramazdı o kartı.Yüzü donuk donuk kırmızı kart çıkardı.Yoğun itirazdan dolayı çıkardı büyük ihtimal,Maç durduğundada çk itiraz ediyordu engin.Burda sorun cüneyt çakırın galatasaray formalı adamlara çok rahat kart çıkarıyor oluşu.Bu 5-6 yıldır böyle
Ben diyorum ki Engin'in yaptığı terbiyesizlik o hareketi eleştirelim başkaları gibi koruma ve ya savunma yapmayalım farkımız olsun. Takımdan gönderilsin demedim ancak gönderilse yadırgamam dedim yaptığı gerçekten çok ayıptı ben en azından takımımda oynayan bir oyuncuya yakıştıramadım. Bu kadar ileri gideceğini düşünmezdim. Cüneyti de hiç sevmem ama hoşuma gitmedi yaptığı maalesef kabul edemiyorum.
Ayrıca kırmızı kartın çıkışı da bir garip ama küfür falan etti herhalde. Sonrası zaten rezalet.
Hocm küfür olduğunu hiç sanmıyorum
Hakeme elini kaldırdı.Birşeyler dedi
EĞer küfür olsaydı cüneyt çakır tepkisiz çıkaramazdı o kartı.Yüzü donuk donuk kırmızı kart çıkardı.Yoğun itirazdan dolayı çıkardı büyük ihtimal,Maç durduğundada çk itiraz ediyordu engin.Burda sorun cüneyt çakırın galatasaray formalı adamlara çok rahat kart çıkarıyor oluşu.Bu 5-6 yıldır böyle