#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Ben diyorum ki Engin'in yaptığı terbiyesizlik o hareketi eleştirelim başkaları gibi koruma ve ya savunma yapmayalım farkımız olsun. Takımdan gönderilsin demedim ancak gönderilse yadırgamam dedim yaptığı gerçekten çok ayıptı ben en azından takımımda oynayan bir oyuncuya yakıştıramadım. Bu kadar ileri gideceğini düşünmezdim. Cüneyti de hiç sevmem ama hoşuma gitmedi yaptığı maalesef kabul edemiyorum.

Ayrıca kırmızı kartın çıkışı da bir garip ama küfür falan etti herhalde. Sonrası zaten rezalet.

Hocm küfür olduğunu hiç sanmıyorum

Hakeme elini kaldırdı.Birşeyler dedi

EĞer küfür olsaydı cüneyt çakır tepkisiz çıkaramazdı o kartı.Yüzü donuk donuk kırmızı kart çıkardı.Yoğun itirazdan dolayı çıkardı büyük ihtimal,Maç durduğundada çk itiraz ediyordu engin.Burda sorun cüneyt çakırın galatasaray formalı adamlara çok rahat kart çıkarıyor oluşu.Bu 5-6 yıldır böyle

engin iyi futbolcusun ama yaptıgın dogru değil cok agir para cezası verip son bir şans verilmesi taraftarıyım.

su anda nasil emre hem kendine, hem fenere zarar vermisse zamaninda

aynisini engin yapti bugun, o hareketle.

hem kendisi cok buyuk zarar görecek, cok agir ceza verecekler kendisine, eminim, zaten bize uyuz olan tff var.

hem bize zarar veriyor bu olay, takim olarak.

ayni emre -fener olayi gibi

ama engini silmek gibi birsey söz konusu olamaz

yarin ciksin, özür dilesin hakemden, herkesten, kapanir konu

engin tabiki takımda kalacak .siz gidecek falan mı zannediyosunuz ? fenerin 2.golden önceki o eli görmeyen hakemin bi tarafına o el girer böyle işte.

Hocm küfür olduğunu hiç sanmıyorum

Hakeme elini kaldırdı.Birşeyler dedi

EĞer küfür olsaydı cüneyt çakır tepkisiz çıkaramazdı o kartı.Yüzü donuk donuk kırmızı kart çıkardı.Yoğun itirazdan dolayı çıkardı büyük ihtimal,Maç durduğundada çk itiraz ediyordu engin.Burda sorun cüneyt çakırın galatasaray formalı adamlara çok rahat kart çıkarıyor oluşu.Bu 5-6 yıldır böyle

Yoğun itirazdan direkt kırmızı çıkmaz ama. Sarısı vardı zaten bir sarı daha verir kırmızıyla atardı.

Küfür , hakaret vardır.

hem engin bi kaç maç oynamasa bile bunda hayır var : )iyi oldu kırmızıyı yemesi.selçuk ve melonun önünde şans bulur artık emre çolak : )

Emre böyle hareketler yapinca ortaligi yikmiyor muyuz? En agir cezayi almasi lazim demiyor muyuz? Engin yapinca bazilarinin fikirleri niye degisiyor? Bir futbolcunun üstündeki renge göre kisilikleriniz, dogrulariniz, fikirleriniz degisiyorsa vah size..

Emre'ye agir ceza verilmemis o yüzden Engin'e de verilmesinmis.. Bu tarz hareketler yapan her futbolcu, futbola zarar veriyor. Ilk yarida da sacma sapan hareketleri vardi, kendini yere atmalar, Kuyt'a top firlatmalar. Benim dogrum bu, benim dogrum tek. BIr sporcuya, futbolcuya hic yakistiramam böyle seyleri, kendi takimimin formasini giyiyorsa daha da yakistiramam.

Fatih hoca zaten gerekli cezayi verecektir kendisine, verecegi her ceza da kabulumdur. Ama Engin Baytar benim gözümde zaten pek sempatik bir figür degildi, bu hareketinden sonra iyice düstü gözümden. 20 mac ceza alsa birsey demem.

ne abatiyonuz la sanki hayatinizda hic sinirlenip adam itmediniz

Öyle taraftarlık olmaz ama. Yıllardır fb maçlarında bir şekilde yenildik , son 1 yıldır adam gibi kadro kurmuşuz kadro kalitesini yakalayıp fb ile mücadele edecek seviye gelip hatta onları geçmişiz ama 1 futbolcu çıkacak bunu mahvedecek. Olmaz öyle.

Yahu kimse doğru yaptı demiyor ki.Elbette yanlış ceza da alacaktır zaten.Ama gitsin diyen adama da bırakın da bir çift sözümüz olsun.Bu medya denen şerefsiz topluluğu geçen sene Melo'nun başını yiyordu az da ki oda yanlıştı.Ceza elbette olacak.

Yoğun itirazdan direkt kırmızı çıkmaz ama. Sarısı vardı zaten bir sarı daha verir kırmızıyla atardı.

Küfür , hakaret vardır.

Pozisyonu bir daha izle hocam.Eğer engin küfür edip cüney çakır öyle durabiliyorsa cüneyt çakırda ruh denen şey yoktur demektir

Dünyada küfüre öyle tepki verebilecek bie hakem yok.

Engin'i yemek ne lan zaten adam kendini yedi resmen:D 10 maç ceza yese ki yer, döndüğünde de ilk 11 oturmuş olacak zaten yavaş yavaş sonradan girmeye başlar anca maçlara. Engin kendi şansını yedi bu sene resmen ilk devre gitti yani onun adına.

engin adama makattan dalsaydi 10 mac yerdi suan 3 mac yer

Emre böyle hareketler yapinca ortaligi yikmiyor muyuz? En agir cezayi almasi lazim demiyor muyuz? Engin yapinca bazilarinin fikirleri niye degisiyor? Bir futbolcunun üstündeki renge göre kisilikleriniz, dogrulariniz, fikirleriniz degisiyorsa vah size..

Emre'ye agir ceza verilmemis o yüzden Engin'e de verilmesinmis.. Bu tarz hareketler yapan her futbolcu, futbola zarar veriyor. Ilk yarida da sacma sapan hareketleri vardi, kendini yere atmalar, Kuyt'a top firlatmalar. Benim dogrum bu, benim dogrum tek. BIr sporcuya, futbolcuya hic yakistiramam böyle seyleri, kendi takimimin formasini giyiyorsa daha da yakistiramam.

Fatih hoca zaten gerekli cezayi verecektir kendisine, verecegi her ceza da kabulumdur. Ama Engin Baytar benim gözümde zaten pek sempatik bir figür degildi, bu hareketinden sonra iyice düstü gözümden. 20 mac ceza alsa birsey demem.

Kuyt yorumun hariç katılıyorum. Kuyt tam bir.. neyse. Dünkü süt oğlan çakallıklar peşindeydi saha da. Engin'de madeni buldu üstüne gitti.

Engin'in hakeme yaptığı hareketi tasvip etmemekle birlikte,onu bu yüzden asacak kesecek değilim..kimi insan hak verir,kimi insan eleştirir,ben şu noktada olgunlakla yaklaşmak gerekir olaya diye düşünüyorum..Engin bu hareket yüzünden zaten cezasını klüpten ve federasyondan alacaktır..

Engin için daha kötü olanı bu maç için yaptıgı hareketten cok ortaya koyduğu performansı,gerçekten rezil oynadı,çok gergindi,kırmızı alacağı belliydi ve kesinlikle büyük maçları kaldıramıyor,net ortada..Engin'in ben yaklaşık iki ay maç oynamayacagını düşünüyorum,bu 2 aydan sonrada Terim şans verir mi verirse de engin bunun ne kadarını kullanır,görücez..engin bence ligin ilk yarısına kadar kendini gebertti.

ne abatiyonuz la sanki hayatinizda hic sinirlenip adam itmediniz

adam itmek baska, hakem itmek baska

ben böyle hakem iten adam pek görmedim valla, o kadar mac izledim son yillarda

emre bile bu kadar sert cikmiyordu hakeme

ne kadar hakli olursa olsun, hakeme bunu yapmadan 5 kere düsüneceksin eger profi isen.

Kuyt yorumun hariç katılıyorum. Kuyt tam bir.. neyse. Dünkü süt oğlan çakallıklar peşindeydi saha da. Engin'de madeni buldu üstüne gitti.

Kuyt hakkinda yorum yapmadim. Hakkinda yaptigim hangi yoruma katilmadin anlayamadim..? Beni de hic ilgilendiren biri degil ayrica. Önce kendin dogru davranacaksin ki baskalarinin yanlislarini elestirebilesin.

Yorumları cidden hayret içinde okuyorum.Engin adam öldürdü de haberimiz mi yok? İyi ki Hagi şimdi futbolcu değil.Yoksa Erol Ersoy'a yaptığı hareketle burda asılırdı.20 üstü arkadaşlar hatırlayacaktır.

hakemin yakasına yapısmasına diyecek bir sozum yok, Engin bu yani ne oldugu belli herifin

boyle bir macta durduk yerde takımı yanlız bırakması gelecekte yapacaklarının teminatı gibi, cok kızdım kendisine insan biraz aklıyla oynar kendine hakim olur. o formayı giymenin ne demek oldugunun bilincine varır. bu macı kaybetseydik gorurdum ben ozaman..

yaptıgı belli, pfdk'den gelicek ceza da umrumda degl, Terim'in verecegi ceza onemli. yine aklı basına gelmeyebilir cocugun huyu cunku bu. mahalle topcusu gibi Engin malesef, yetenekli metenekli mucadele de ediyor, ama mahalle topcusu.

ne yaptiysa ceksin, ancak öyle akillanir, hele simdi de bi kac mac yiyerse ceza ve Amrabat bugün gibi oynarsa, vallahi zor olur onun icin kadroya girmeye, ve savasmaya baslar. Iyi cocucuk tek dozunu kaciriyor bazen

bazı yorumları okuyunca emre'nin yaptığı pisliklerden sonra antu'da yapılan yorumlara benzetiyorum.

engin'in yaptığı hareket su götürmez yanlıştır, bunun savunulcak bir tarafı yok. bu hareketi savunmak da holiganizmden başka bir şey değildir. kimse kusura bakmasın.

Geri
Üst Alt