#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

braga maçında bi yarım saat falan faydalanmalıyız enginden

İyi bir Engin ve Emre , Pres gücünü arttıyordur.

Engin'in diğer iyi yanı tekniği iyi.Ve ilginç top sürme olayı var.

Bu Melo'nun ve Selçuk'un yükünüde alıyordu bence.Futbolu benden daha iyi anlayanlar vardır sayın güntekin ama doğrular bu.

en büyük artısıda o çok iyi presinin yanında tekniği ve top sürüşü muazzam adam eksiltmedir felan selçuk ile meloyu çok rahatlatıyordu özellikle tek sıkıntısı son pasları vermemesi

Kaç maçı kaldı şimdi Engin'in ? 5 mi ?

en büyük artısıda o çok iyi presinin yanında tekniği ve top sürüşü muazzam adam eksiltmedir felan selçuk ile meloyu çok rahatlatıyordu özellikle tek sıkıntısı son pasları vermemesi

Evet birazcık heyecanlı paslar veriyordu ama özellikle deplasmanlarda rakip kim olursa olsun, istersek amatörle bile oynayalım Engin'in hiç mücadele etmediğini görmedim.

Birde Necatiyi özlüyorum bazen :) Gitmesini istedim ama deplasman golcümüzdü oda :)

Daha 5 maçı kaldı.Adam öldürse şimdiye hapisten çıkmıştı.

hamit'lede kıyaslamamak lazım sonuçta hamit sağ açık engin sol açık bölgesi engin 11 çıkmasa bile mesela bir ordu deplasmanında paşalar gibi oynardı

enginin gerçek yeri sol açık değil.ofansif ortasaha.geçen sene adam yokluğundan fatih hoca sonu solda oynattı.buna rağmen engin sık sık ceza sahasına yakın yerlerde top aldı etkili de oldu.yeri selçuğun yeri.hatta süper kupa maçında selçuk ön libero onun yanında engin orta sahanın ortasında oynadı.

Braga maçında 11 de görürseniz şaşırmayın. Ya Emre Çolak ya Enginle başlar hoca. Hamiti riske etmezlerse direkt 11 görürsünüz

Hazırlan, yarın sahadasın :ka19:

Oynaması lazım yarın. En az 45 dakika oynasın bence.

Hamit'den daha çok katkı verir.

5 yas genc olmasi icin dusunmeden Hakan Balta'yi kadro disi birakirdim. Genclerbirligi'deyken o kadar baslik actmistim bu adami alalim diye.

AszdZeUCIAALSws.jpg

Engin´sin cok zorlaniyoruz.

Emre, Amrabat ve Hamit´in karisimi desek Engin´e yanlis olmaz.

Emre´nin pas teknigi, Amrabat´in dikine oynama yetenegi ve Hamit´in direnisligi ve defansa yardim etmesi.

Topsuz oyunda zaaten takimin en iyisidir kendisi.

Geri
Üst Alt