#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

futbolu unuttu ne oynaması ceza almasaydı eyvallah oynaması lazımdı ama 11 maçlık cezadan sonra dönecek maç ritmi felan uzun iş CL yi görmez

Takımdaki çalım atma yeteneğine sahip olan tek futbolcu.

Sizin çalım anlayışınız topu Enginin eveleyip geveleyip bir sağa bir sola çekmesiyse aman kalsın en azından oyunun temposu düşmesin

Oynamalıydı. Yekta oynadı. Düşünün artık.

Amrabat, Burak, Melo... Hepsi bir kenara, sen sahada yoksan futbolun F'si dahil yok.

Bugün ilk defa bizi yalnız bıraktığına kızdım. Her geçen zaman değeri daha da kendini belli ediyor.

Keşke sana kestiği cezayı dün gece Fabregas'a kesebilecek kadar yürekli olsaydı Cüneyt Çakır

Sen cezayı aldığında üzülmüştüm ama çok değil diyordum ki amrabat , hamit , emre , aydın , yekta var ama sen farklıymışsın be deli oğlan dün maç eksiği olmayan bir engin olsaydı kilidi çözerdi

yoklugu hissediliyor,inanılır gibi diil

nasıl ki messi, xavi iniestasız 0 sensiz selçuk ve melo 0 neden melo formsuz selçuk ileri geri koşup adama basıp top kapma derdinde ! dolayısıyla oyunu kuramıyor sen olsaydın formsuz melo fazla göze batmazdı ! bu adamın kellesini isteyenler nerede !

Ah be reis. Ne diye dalarsın cüno'ya..:sad007:

En kısa zamanda "Engin-Melo-Selçuk-Hamit" ortasaha dörtlüsünü görürüz umarım :(

üşüyoruz reıs senmıssın bu takımın en buyuk dişlisi

tı ye alanlar nerde herseyımsın resmen ne kurgu var ne yerlesım sen olmayınca

badem gözlünün ta kendisi

ha bide baroşh var

sen olaydın clde 4-5-1 oynardık be :sad007:

Engin'i çok büyük bir tehlike bekliyor.

Bir takımda bir bölge kötü olduğu zaman alternatiflerinden umut beklenir. (Ordu maçında Umut girseydi denir, Braga maçında Umut oynar, Baros olsaydı vs) Bu kötü veya yanlış bir şey değil, insan bir şey tutmayınca alternatifinin daha kötü olmayacağını umut eder.

Engin'i takıma kattığı mücadele ve direnç aşikar. Mevcut orta sahanın dirençsiz yapısı bu yüzden kendisine karşı bir beklenti yaratıyor. Engin olsa iyi olurdu gibi. Bu beklenti, orta saha dirençsizliği devam ettiği sürece artarak devam eder. Engin'in cezası bittiğinde bir anda bir şeyleri düzeltecek adam gibi görülecek.

Ancak form tutması kolay olmayacak, hele ki 2-3 maç bulduğu şansı iyi değerlendiremezse burada bol bol Engin bitmiş, toparlanamaz artık, yorumları okururz. (Birileri de muhakkak, "enginciler ne olduu ben demiştim" yazacaktır :D)

Dolayısı ile Engin iyidir ancak kendisinin dönüşünü beklemeyi bir kurtarıcı beklemeye dönüştürmemek lazım. Engin'e haksızlık olur bu.

engin, en gec ikinci yarinin basindan itibaren gercek engin gibi olmaya baslar

Geri
Üst Alt