#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Kusura bakmasın da kendisine olan güvenim ve sevgim bu maçta yerle bir oldu. Sen o kadar ceza almana rağmen bu kulüp ve taraftar senin arkanda durdu o kadar ama sen hala psikopat hareketlerine devam ediyorsan kendin bilirsin. Umarım ilk yanlışında sözleşmesi feshedilir.

11 maç oyanmamak cidden çok kötu birşeymiş ben bu kadar etki edeceğini hiç duşunmemiştim bir sezon futbol oynamayan hamite burda engini gördukten sonra haksızlık ediliyor şubat mart gibi duzelir anca.

ikinci seferde nasıl yırttı formayı bilen var mı, adam resmen delmiş büyük yetenek.

Mac sonunda TFF'ye laf sokmaya calismis. Bu adam akillanmaz, sürekli malzeme veriyor.

Adam cok rahat. Terim, nasil olsa Engin'i ne yapsa affediyor.

Reyiz :ayatollah:

530331_468818939843473_903214440_n.jpg

Bazı adamlar vardır, agresifliği maç kazandırır, maç içinde gaza getirir takımı mesela Gattuso, mesela Pepe ama bu adamın siniri ne kendine ne takıma iyi geliyor zarardan başka bişey değil.

O formayı giyip stadımızda bir kere çimlere basmak isteyen o kadar çok gencimiz vardırki.

Maça gitmek için bile formayı giydiğinde heyecanlanan o kadar çok taraftarımız vardırki.

Halı sahada çarşıda pazarda o formayı gezerken giyen ve gurur duyan o kadar insanmız vardırki

Elin adamı gelip yırtıyor bizim gözümüzden sakındığımız şeyi Bir Allahın kuluda demiyorki Noluyor birader ?

Engini Trabzondeykende sevmiyordum bize transfer olduğundada ama artık Nefret ediyorum

Engin bir tanedir bir deli oglan hircin cok severim bu tur oyunculari dunyada cok az kaldi boyleleri

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

psikopat msikopat deyin fark etmez takımda dikine oynayan nadir oyunculardan...

Maç formunu kazanınca bu takımın en önemli parçalarından biri olacak, yavaş yavaş toparlıyor.

Umarım 50 maç ceza alırsın

Yok dikine gidiyormuş yok oraya gidiyormuş yok buraya, la kaç kez topuk pası attı işe yaramadı, neyini savunuyorsunuz bu adamın, iyice zıvanadan çıktı, istemiyorum ben bunun faydasını da hareketini şununu da.Bassın gitsin şu takımdan ne bu ya oyuncak mı.Adam forma yırtıyor.Daha ne diyorsunuz siz?

Acayip sinirlendim hal ve hareketlerine.Psikopat tasma takma yerimi burası.

Ya kendini kontrol etsin. Yada defolsun gitsin. Forma yırtma, sağa sola saldırma. Göze hoş gelmiyor.

Engin Baytar candir.

Formunu yakalayinca herkeze kapagi takacaktir. Raads:yenieek:

Taraftarda sorun var iyi oynanınca böyle sert psikopat adamlar daha çok savaşıyor oluyor bu takımla kavgaya bile girilir vs. geyikler dönüyor.Kötü oynayınca psikopatların ne işi var diyorlar. Adam 11 maç ceza aldı gereğinden fazla bir cezaydı ve maç eksikliği yaşıyor normal formsuz olması hocada kupa maçında oynattı işte zamanla düzelecek çalım atabilen yaratıcı oyuncu eksikliğimizi giderebilecek tek yerli oyuncu.Form tuttuktan sonrada umarım burada engin bir tane süper falan yazmassınız.

arkadaş iş engine gelince maç eksiği var,ama senede bir iki maç dışında şans bulmayan sercan,ceyhun gibiler futbolcu değil ha,sevsinler sizin adaletinizi,birde psikopat falan diye engin fanatikleri var kardeşim izlediğimiz futbol burda psikopatın işi ne,zaten hem tribünde psikopat holiganlar ,hem sahada psikopatlık yapanlar yüzünden geldik bu hale...

arkadaş iş engine gelince maç eksiği var,ama senede bir iki maç dışında şans bulmayan sercan,ceyhun gibiler futbolcu değil ha,sevsinler sizin adaletinizi,birde psikopat falan diye engin fanatikleri var kardeşim izlediğimiz futbol burda psikopatın işi ne,zaten hem tribünde psikopat holiganlar ,hem sahada psikopatlık yapanlar yüzünden geldik bu hale...

quit clownin nigga engin is a BOSS

anasını satayım sanki 20 maç ceza aldı bu adam..

kaçıncı haftaya giriyoruz?? cezası biteli 4 hafta olmuş, yeri gelmiş şpl oynamış.

ne maç formsuzluğu sanki sakattıda, hadi bekleyelim ne ya??

engin oynadığı futboldan çok o topuk pasları-laubali tavrı hiç iyi değil.

emre oynama isteği var ama ondada kendine süreklii

Geri
Üst Alt