Metin Arslan
Kırmızı Üye
- 18 Mayıs 2010
- 2.227
- 0
- 1.146
Cevap: #50 Engin Baytar
her yer engin her yer direniş,
sen bu oyunu bozarsın aslan !
her yer engin her yer direniş,
sen bu oyunu bozarsın aslan !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamsiz bir sempati degil o. Biz tribunde veya tv basinda maclari izlerken kendimizi nasil yirtiyorsak, Engin bunu sahada yapiyor. Hangimiz Cuneyt serefsizinin, diger serefsiz C.Baroni'nin elle kontrol edip golle sonuclanan pozisyonunda Cuneyt'in dislerini sokmek istemedik ki? Engin'e bosuna demedik -sen sahadaki biz- diye.
Tarih 29 Mayıs 1983... Adana Demirspor, baştan sona üstün oynadığı maçta Galatasaray'ı 3-0 mağlup etti. Ancak 88'inci dakikada yaşanan olay, sarı-kırmızılıları şampiyonluk yarışından uzaklaştıran skorun önüne geçti.
Maçın 88'in dakikasında Fatih Terim, kendisinin neredeyse iki misli boyunda olan Adana Demirspor kaptanı Erol Togay'a kafa attı. Erol'un dişleri, Terim'in ise başı kanadı. Hakem ise Galatasaraylı futbolcuya hemen kırmızı kartını gösterdi.
Maçtan bir gün sonra tedbirli olarak ceza kuruluna sevkedilen Fatih Terim, Ali Sami Yen Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında hem yaptığı hareketin çirkin olduğunu kabul etti hem de eleştirileri yanıt verdi.
Terim, yaşanan olayı şu sözlerle anlattı:
"Üçüncü golü yedikten sonra kazandığımız penaltıyı Sejdiç kaçırdı. Erol'un alkışladığını gördüm. O'na doğru baktığımda el hareketi yaptı ve 'Haydi git işine' dedi. Kendimi bir anda kaybettim. Bu hareketi kendime yakıştıramadım. Bunun doğru olduğunu söyleyecek kadar cahil değilim."
Anlamsiz bir sempati degil o. Biz tribunde veya tv basinda maclari izlerken kendimizi nasil yirtiyorsak, Engin bunu sahada yapiyor. Hangimiz Cuneyt serefsizinin, diger serefsiz C.Baroni'nin elle kontrol edip golle sonuclanan pozisyonunda Cuneyt'in dislerini sokmek istemedik ki? Engin'e bosuna demedik -sen sahadaki biz- diye.