#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

notts country maçında riera frikiği kullandı diye takım arkadaşını söven insan.2 saat geçti üstünden halen bıdı bıdı.

cogu türk oyuncusunun yapamadigi seyleri yapabiliyor, fizik ve kondisyon olarak iyi bir engin herzaman oynar

Az kaldı az , Engin bugün resmen 2011-2012 sezonundan kesitler izletmiş , kondisyon olarak biraz daha toparlanır , as takımda ki arkadaşlarına uyum sağlar ve alışır + birde maç kondisyonu yakalarsa önünde kimse duramaz Selçuk , Burak , Semih ile birlikte ligin en iyi yerlilerinin arasına girer. :yenieek:

2011-12 seonundaki engin geri dönüyor beyler. o nasıl bi hırs. koşu temposu da gayet iyiydi bugün. top çaldı adam geçti ince paslar attı. yeni sezonda sağ içe hamit'i değil engin'i yazmaya başlayabiliriz. ama umarım hem kendini hem bizi yapan bir salaklık yapmaz.

Son maç fena değildin kanka beğendim şahsen umarım üzerine koyarak gitmeye devam edersin açıkcası pek ümidim yok ama yine çık piyangodan yap bi güzellik.

Hala kendi standartlarına göre oldukça düşük bir seviyede oynuyor. Yine de Hamit'i izleye izleye, kötü bir Engin bile bazılarında İniesta etkisi yaratmaya yetti.

Gobek eriyince biraz aksiyom oluyor. Ancak sunu unutmayin ceza sahasi ve cevresinde Engin'de beyin kapaniyor. Onun disinda iyi

2. Şansı iyi kullanabilecek mi sezon içinde göreceğiz

Tapatalk ile gönderildi

eski formuna kavuşacak ve değişilmez olacaktır eminim :yenieek:

Hamit yerine izlemeye razıyım. Yeter ki Hamit oynamasın artık şu takımda.

Ben beğeniyorum Engin'i... İyi oynadı.

Engin Baytar değil, Romario mübarek. O ne çalımlardı öyle. Hamitcileri kalpten götürmeye mi niyetlisin?

Iyi gidiyor diyebiliriz.. Ben tersini bekliyordum aslinda ama hayirlisi yanilmam cok güzel :yenieek:

türk futbolcularinda olmayan seylere sahip. bkz. teknik, adam gecme, ver kac gibi

Geri
Üst Alt