Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 yıldır yaptığım acımazsız eleştirilerde ne denli haklı olduğumu acı şeklide tecrübe ettim
Alakası yok.
haklısın engin galatasaraya çok şey kazandırıyor benim yazdığım alakasız olmuş
teselli cümleleri yazacaksın yazma lütfen sonuç istiyorum
11/12 sezonunda yaptıklarını görmezden mi geldin yoksa kör müydün?
Oyuncuları geçmiş performanslarına göre değerlendirmeye kalkarsak Elmander'in de gitmesi hataydı 2011-12 sezonundaki şampiyonluğum mimarlarındandı.Tıpkı Engin gibi.
Ancak şu an bir gerçek var ki Engin çok kilo almış.Böyle adamların işine de takımına da saygısı yok bence.Kazım aynı şekilde.Arkadaş zaten yerli sıkıntısı var,sözleşmen yenilenmiş kendine bakmak bu kadar mı zor?Salmış göbeği salmış göbeği.İlk 20 dk iki hücumda hızlı çıkıyor sonra kesiliyor.Hoca çok bile bekledi resmen can verecekti son dakikalarında.
Her hareketi inim inim kalite kokuyor. Bir kaç pozisyonda sol çizgide ipe dizdi Eskişehirli oyuncuları. Bunu maç içinde bir tek Drogba ve Sneijder yapmıştı.
Lakin bazı kuşbeyinlilerin ödü bi taraflarına karışmış durumda. Zira hoca oynatmaya devam ettiği takdirde, ilk geldiğinden bu yana eski takımlarındaki geçmişinden dolayı Engin'i bir türlü benimseyemeyenler şiir futbolunu oynamaya başladığında itin bi tarafına sokulup imha olucaklar. İşlerine gelmiyor elbette.
Onun dışında Engin'in ilk sezonunda da belli bir dönem maç kondüsyonu eksikti. Trabzon'dan kadro dışı kalmış bir oyuncu olarak gelmişti. Ama oynadığı süre içerisinde takım inanılmaz göze hoş gelen, rakibi bozan ve bunaltan futbol oynuyorken, Engin oyundan çıktığında bu sezon başında olduğu gibi tam anlamıyla rakibe belli bölümlerde teslim olan, uyuşuk ve silik bir kaos futbolu oynuyordu takım.
Her hareketi inim inim kalite kokuyor.