#50 Engin Baytar

İyi yemiş tosun gibi olmuş bir ara yakın çekim kamera geldi yürüyecek hali yok zaten ilk 20 25 dakikada kalitesini gösterdi attığı çalımlarla sonra pili bitti hala niye çıkarıldı diye soranlar nasıl izliyorsunuz şu maçları anlamıyorum bazen.

her macta en kötü 30 dakıka şans bulsa ritmını bulur gibime gelıyor bugn haraketlıydı baya :)

o zaman da eleştiriyordum mersin maçında karabük maçında (iç sahalardaki) biraz çalımla göz boyuyordu ama en çok pas ahatası yapan adamlardandı

60.dakikada pili bitiyor

2008 yılında da servet çetin çok iyiydi euro 2008

Oyuncuları geçmiş performanslarına göre değerlendirmeye kalkarsak Elmander'in de gitmesi hataydı 2011-12 sezonundaki şampiyonluğum mimarlarındandı.Tıpkı Engin gibi.

Ancak şu an bir gerçek var ki Engin çok kilo almış.Böyle adamların işine de takımına da saygısı yok bence.Kazım aynı şekilde.Arkadaş zaten yerli sıkıntısı var,sözleşmen yenilenmiş kendine bakmak bu kadar mı zor?Salmış göbeği salmış göbeği.İlk 20 dk iki hücumda hızlı çıkıyor sonra kesiliyor.Hoca çok bile bekledi resmen can verecekti son dakikalarında.

Oyuncuları geçmiş performanslarına göre değerlendirmeye kalkarsak Elmander'in de gitmesi hataydı 2011-12 sezonundaki şampiyonluğum mimarlarındandı.Tıpkı Engin gibi.

Ancak şu an bir gerçek var ki Engin çok kilo almış.Böyle adamların işine de takımına da saygısı yok bence.Kazım aynı şekilde.Arkadaş zaten yerli sıkıntısı var,sözleşmen yenilenmiş kendine bakmak bu kadar mı zor?Salmış göbeği salmış göbeği.İlk 20 dk iki hücumda hızlı çıkıyor sonra kesiliyor.Hoca çok bile bekledi resmen can verecekti son dakikalarında.

iki konuda da aynı şeyleri yazacaktım..

eski performansa göre değerlendirmek kadar saçma bişey olamaz.

Ayrıca maçı izleyip de neden çıktı diyenlere söz bulamıyorum. adamın 10. dakikada yüzündeki teri de görmediniz. her aldığı topta yerde.. hem kondisyonu yok, hem güçsüz..

10 kişi iyi oynasa sırıtmaz belki ama takım kötü olunca engin hiç çekilmiyor. keza, sabri, hakan balta, hamit, çolak..

Bu adamları takım iyi oynarken oynatacaksın, o da zorunluysan, yoksa 18 e ble girmemeleri lazım da neyse..

fatih hocanın neden engini oynatmadığını dün akşamki maç vesilesiyle anlamış olduk

adamın 25. dakikadan sonra koşacak dermanı kalmıyormuş demekki

ama yorumları okuyunca bunu bile göremeyenler olduğunu fark ettim üzüldüm

Engin'in maç kondisyonu eksik.. ilk geldiği sene de 50. dakikada şişiyordu.. hamit'e gösterilen sabrın yarısını gösterelim kendine gelir.

Her hareketi inim inim kalite kokuyor. Bir kaç pozisyonda sol çizgide ipe dizdi Eskişehirli oyuncuları. Bunu maç içinde bir tek Drogba ve Sneijder yapmıştı.

Lakin bazı kuşbeyinlilerin ödü bi taraflarına karışmış durumda. Zira hoca oynatmaya devam ettiği takdirde, ilk geldiğinden bu yana eski takımlarındaki geçmişinden dolayı Engin'i bir türlü benimseyemeyenler şiir futbolunu oynamaya başladığında itin bi tarafına sokulup imha olucaklar. İşlerine gelmiyor elbette.

Onun dışında Engin'in ilk sezonunda da belli bir dönem maç kondüsyonu eksikti. Trabzon'dan kadro dışı kalmış bir oyuncu olarak gelmişti. Ama oynadığı süre içerisinde takım inanılmaz göze hoş gelen, rakibi bozan ve bunaltan futbol oynuyorken, Engin 60. dakikalarda dili dışarıda oyundan çıktığında bu sezon başında olduğu gibi tam anlamıyla rakibe belli bölümlerde teslim olan, uyuşuk ve silik bir kaos futbolu oynuyordu takım.

Her hareketi inim inim kalite kokuyor. Bir kaç pozisyonda sol çizgide ipe dizdi Eskişehirli oyuncuları. Bunu maç içinde bir tek Drogba ve Sneijder yapmıştı.

Lakin bazı kuşbeyinlilerin ödü bi taraflarına karışmış durumda. Zira hoca oynatmaya devam ettiği takdirde, ilk geldiğinden bu yana eski takımlarındaki geçmişinden dolayı Engin'i bir türlü benimseyemeyenler şiir futbolunu oynamaya başladığında itin bi tarafına sokulup imha olucaklar. İşlerine gelmiyor elbette.

Onun dışında Engin'in ilk sezonunda da belli bir dönem maç kondüsyonu eksikti. Trabzon'dan kadro dışı kalmış bir oyuncu olarak gelmişti. Ama oynadığı süre içerisinde takım inanılmaz göze hoş gelen, rakibi bozan ve bunaltan futbol oynuyorken, Engin oyundan çıktığında bu sezon başında olduğu gibi tam anlamıyla rakibe belli bölümlerde teslim olan, uyuşuk ve silik bir kaos futbolu oynuyordu takım.

:sleeping-70:

mete herzaman ki uyduruk tespitleri gerçekleşmediği için çıldırmış ve saçmalıllarına hakaretler de eklemiş acizliği elden bırakmış

Her hareketi inim inim kalite kokuyor.

Dalağı çok kaliteli şekilde şişiyor.Hakem dövme konusunda da boksörlere taş çıkartır.

Her neyse her hareketi kalite kokmasa da,Mete'nin abarttığı seviyenin milyon km uzağında olsa da Hamit'ten daha faydalı.Şu Mete'nin yazıyı okuyan Messi sanar o ayrı

Geri
Üst Alt