#50 Engin Baytar

Şaşırıyorum ya bir tek ben mi beğendim Engini.. Hamit-Emre-Sabri-Aydın ve türevlerinden daha etkili ...Haftaya da oynatılmalı form tutacak gibi görünüyor.. Olumsuz gördüğünüz yanları söylerseniz sevnirim acaba dikkatimden mi kaçtı

Şaşırıyorum ya bir tek ben mi beğendim Engini.. Hamit-Emre-Sabri-Aydın ve türevlerinden daha etkili ...Haftaya da oynatılmalı form tutacak gibi görünüyor.. Olumsuz gördüğünüz yanları söylerseniz sevnirim acaba dikkatimden mi kaçtı

iyiydi renktaş bakma sen arkadaşlara onlara göre drogbaa iyi

Hiç degilse Emre, Aydın, Sabri ve Hamit'te olmayan beyin ve yetenek var.

2 tane çok net pozisyon hazırladı begenmediginiz göbekli Engin. Drogba'yla Burak degerlendiremedi. Biri soldan açtıgı mükemmel orta. Digeri ilk yarının sonunda kral golcü Burak'ın kaleye 1 metre uzaklıkta bomboşken topa vuramadıgı pozisyon.

Onlardan biri atılsa psikopat engin diye coşuyordunuz burda.

Oyunun bazı anlarında top çıkaramazken adam eksiltip topu ileri taşıdı.

Hala Emre diyenler varya şaşıyorum. Altyapıdan baki mercimek çıksa sahiplencekler resmen.

Tek kötü yanı saçları bu adamın.

Umarım Hamit'in yerine ilk 11e monte edebilir Fatih hoca.

bence oynatilmali oynadikca kendini bulur hic olmassa sahada isyan ediyo digerleri ne yapiayo bir vurdumduymazlik umursamazlik

Göbekte oynatilmasi cok büyük bir taktik hatasiydi. Kondisyonu yettigi kadar iyi isler yapti, sonra zaten oyundan düstü.

bir türlü adam akıllı paslar atamadı ikiye birlerde filan hep ayarsız paslar verdi kafasını eskisi gibi oyuna veremiyor engin gerekirse yine hakemlerle rakiple kavga etsin ama eski engin olsun..

Mevkisine göre oynamasi lazim. Melo´nun yaninda oynuyorsan böyle oynamaya hakkin yok.

Herkes ekstra isler yapma derdinde, yapamiyorlar da. Ortadan delip gecmeye calismak vs., olmaz ki böyle.

Amrabat öyle, Engin öyle, Emre öyle. Hangisi nerde oynuyor cözemiyorsun.

hoca niye inatla ortaya cekiyor onu sormak lazim ve emreyi inatla kanata adamlarin

mevkisi tam degisik emre ortada engin kanatta oynar.

ikiside böylece etkisiz hale geliyor.

Melo ile defansif alanı paylaşıp ilk yarıda iki net gollük pas attı, net ortalar açtı, rakiplere kene gibi yapıştı, takım defansında çok etkiliydi, çalım attı, adam eksiltti, sürekli öne oynadı ve hala amansızca eleştiriliyorsa, o eleştirenlerin iyi niyetli olmadığı aşikardır.

Engin'in muhteşem pasını Burak 2 metre önündeki kalenin içine atamadı. Drogba yine ona yakın bir pozisyonu harcadı. Biraz da bunlara odaklanın derim.

Engin birkaç maç daha bu tempoda şans bulursa Sneijderle, Brumayla, Drogbayla ilk sezonunu rahatca unutturur. Tek eksiği maç kondüsyonu.

Bu adam bizde ilk sene kanatta oynamadı mı? Sağ kanatta ki oyunuyla şampiyonlukta pay sahibi olmadı mı? Ne diye 2 senedir hep ön liberoda oynatılıyor? Açıkçası buna rağmen dün de öyle sırıtmadı ama Emre Çolak yerine sağ kanatta Engin neden oynamaz? Hakikaten şaşırıyorum ya, eski köye yeni adet getirip duruyoruz sürekli.

Geri
Üst Alt