#50 Engin Baytar

Adam gibi oyna bugün saçma sapan her pozisyonda hakemle uğraşma kendini yerlere atma formanın hakkını ver.

+1905

engin bu takımın bence olmazsa olmazlarındandır.. Onun kesmelerine bugün cok ihtiyacımız olcak.

O kadar derin bir kadromuz var ki Engin Baytar'ı gönderenler çıkmış.Cezadan sonra geçen sezon neredeyse oynamadı kendisini toparladığında bu takımın vazgeçilmezi olur.(bu sistemde değil)

Fatih hoca bruma 90 dakikayı çıkaracak durumda değil diyorda

engin de değil. ancak 45 dakika.

gecen sezonun ikinci yarisinda büyük imparatorumuz hamit tanki yerine engine sans verseydi simdi tam formunda olurdu

engin bitmis artik, özellikle söyle real madrid gibi maclarda enginle baslamak intihar olur. bu adam zaten kalitesiz yerlilerden sadece biri suan..

Burak kontenjan olmasa oynamaz, hakan yerine sol bek gelirdi. hoca semihi de keser bir tek selcuk'u oynatirdi türk olarak. 10 yabanci ve selcuk cikabiliriz.

engin bitmis artik, özellikle söyle real madrid gibi maclarda enginle baslamak intihar olur. bu adam zaten kalitesiz yerlilerden sadece biri suan..

Burak kontenjan olmasa oynamaz, hakan yerine sol bek gelirdi. hoca semihi de keser bir tek selcuk'u oynatirdi türk olarak. 10 yabanci ve selcuk cikabiliriz.

ben tff baskani olsam turk sinirlamasi getirirdim, yani kural su; her takimda maksimum 3 yerli oynatilabilir, dileyen hic oynatmaz fakat en fazla yerli 3 oyuncu.

yok eger basbakan olsaydim turk genclerine futbolu yasaklardim

Allah aşkına hiç gördünüz mü engini? bu nasıl oyuncudur ya hiç mi topa dokunmaz bırak topu oyunda görmedim

Lan daha napsın adam şaka mısınız, gayet de güzel oynuyor napacak daha. 2 tane pozisyon hazırladı kaç tane top çaldı, kötülemek için yer mi arıyorsunuz anlamadım ki.

Bi gidin adam güzel oynadı selçuk ne yaptı burak ne yaptı

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Beklediğimden iyiydi ama bazı pozisyonlarda gereksiz heyecan yapıyor. Eboue'nin gamsızlığının onda biri Engin'de olsa keşke.

Geri
Üst Alt