#50 Engin Baytar

Dünün kötüsü olarak sayamam. Bence kalabalık orta saha ile oynadığımızda fark yaratacak oyuncu.

Engin için 4-5-1 oynamamız gerecek yoksa bu kondisyonsuz, göbekli haliyle çekilmez. İlk geldiğinde ne ciğer var adamda derdik şimdiyse yokları oynuyor. Beğenilmeyen Melo hiç olmazsa ilk yarıdaki pozisyonlarımızda vardı önündeki Engin ve Selçuk ise kayıplardaydı..

Engin bildiğin tırt bir topçu. Daha kendini kontrol etmeyi beceremiyor.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

takımda 2 ayağını en iyi kullanan adam olduğunu bir kez daha ispatladı, meloya solla kestiği ortayı dünya yıldızı dediğimiz topçular sağ ayağıyla atamıyor, kondüsyonu arttırsın ligde her maç banko oynar

Lan daha napsın adam şaka mısınız, gayet de güzel oynuyor napacak daha. 2 tane pozisyon hazırladı kaç tane top çaldı, kötülemek için yer mi arıyorsunuz anlamadım ki.

İki tane çalım atıyor diye size iyi geliyor.

Fizik olarak bitik. Aşırı Kilolu. Ufacık bir darbede yerde kalıyor. Basit pas hataları yapıyor.

Eboue'yi yerden yere vuruyoruz ki haklıyız. Peki bu adamlara defansif anlamda ne kadar yaardım edebilde Engin. Adam gollerde hiçbir pozisyonda yok.

Yahu Enginin şu haliyle bu takımda oynaması fiyasko.

Bruma hazır değil Engin hazır yerse. Allahım sen gerçekleri gören Galatasaray taraftarına sabır ver.

Fizik olarak bitik. Aşırı Kilolu. Ufacık bir darbede yerde kalıyor. Basit pas hataları yapıyor.

Eboue'yi yerden yere vuruyoruz ki haklıyız. Peki bu adamlara defansif anlamda ne kadar yaardım edebilde Engin. Adam gollerde hiçbir pozisyonda yok.

Bruma hazır değil Engin hazır yerse. Allahım sen gerçekleri gören Galatasaray taraftarına sabır ver.

Ya arkadaşım dün maçın ilk yarısını seyretmedin galiba, ben Engin hayranı falan değilim, ama adamdan ne bekliyorsun anlamıyorum, her dakika Engin'i övmüyorum ben burada, hazır olmadığını da biliyorum, ama dünkü maç için özellikle de ilk yarı için ağzımı açıp tek kelime söylemem, siz eleştirmeye yer arıyorsunuz, bana göre ilk yarım saat Melo ile birlikte takımın en iyisiydi. Defansif anlamda ilk yarıda ne yapmamış onu da söylersen iyi olur, zaten hepi topu yarım buçuk pozisyon vardı, o golü engellemediği için mi suçlu Engin?

Biz kötüye kötü demesini biliriz sen merak etme, Eboue'yi zaten eleştiriyoruz onunla ne alakası var anlamadım. Son sözünde de haklısın, Allah gerçekleri gören, iyi olduğunda iyi, kötü olduğunda kötü demesini bilen Galatasaray taraftarına sabır versin.

Dün ilk yarının en iyilerindendi adam kendini gösteriyor sorumluluk alıyor toptan kaçmıyor en azından.

Dün maçta en son eleştirilecek futbolcuydu saçma sapan konuşmayın, formda olduğunda neler yapabileceğini biliyoruz gördük.

gecen senenin ikinci yarisinda terim oynatsa hamitte israr etcene bu adam bu sene form tutmus olurdu tamam engindede suc var ama bence asil suclu terim

engini kimse eleştirmesin takımda kanat yok ne yapsın adam tek başına(sneijder için öyle diyorlar ya):D

iyi niyetiyle mücadele etti, is yapmaya calisti ama mac eksigi cok göze batti. engin'de suc aramak yerine enginin yüzüne 1 sene bakmayip su macta kalk oyna diyene laf edelim

İlk yarıda Ronaldo'ya adım attırmadı. Arkayı kapatarak Eboue'nin rahatca hücuma çıkmasını sağladı. Üzerine bir iki sefer Real'li oyuncuları ipe dizdi ve Sneijder'e mutlaka asiste çevirmesi gereken pozisyonun asistini yaptı. Bu başlık bugün kaynamıyorsa, bu Engin'in iyi oynadığını gösterir. Selçuk ve Sneijder gibi oynasa, Eboue ve Melo'nun yaptığı hataları yapsa, Florya'ya gidip Engin'i asacak embesiller var.

Allahım sen gerçekleri göremeyen Galatasaray taraftarının gözünü aç.

Oynayabileceği kadar oynadı. Fizik olarak,oyun olarak formda olmadığı için daha fazlasını beklemek hayal olurdu.

Drogba zorunlu olarak çıkmasaydı, daha erken bir değişiklikle oyundan çıkabilirdi.

adamların o bölgesinde Ronaldo oynuyor bizde engin. biri 1 milyon Euro öbürü 96 milyon Euro.. 6 gol yediğimize çokta kızmamak lazım aslında bu real barçaya bile 6 gol atabilir

Geri
Üst Alt