Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder bitmiş bir oyuncu,bunu herkes görüyor ama isminden dolayı eleştiremiyor.
cahil cahil konuşma ya
ronaldodan sonra en kaliteli adamdı sahadaki
yiyim kalitesini,1 tane olumlu isi varmıydı ?
Cahil olan senin gibiler.Her ismi büyük adama tapıyorsunuz.
Lan daha napsın adam şaka mısınız, gayet de güzel oynuyor napacak daha. 2 tane pozisyon hazırladı kaç tane top çaldı, kötülemek için yer mi arıyorsunuz anlamadım ki.
İki tane çalım atıyor diye size iyi geliyor.
Fizik olarak bitik. Aşırı Kilolu. Ufacık bir darbede yerde kalıyor. Basit pas hataları yapıyor.
Eboue'yi yerden yere vuruyoruz ki haklıyız. Peki bu adamlara defansif anlamda ne kadar yaardım edebilde Engin. Adam gollerde hiçbir pozisyonda yok.
Yahu Enginin şu haliyle bu takımda oynaması fiyasko.
Bruma hazır değil Engin hazır yerse. Allahım sen gerçekleri gören Galatasaray taraftarına sabır ver.
engini kimse eleştirmesin takımda kanat yok ne yapsın adam tek başına(sneijder için öyle diyorlar ya)![]()
İki tane çalım atıyor diye size iyi geliyor.
Fizik olarak bitik. Aşırı Kilolu. Ufacık bir darbede yerde kalıyor. Basit pas hataları yapıyor.
Eboue'yi yerden yere vuruyoruz ki haklıyız. Peki bu adamlara defansif anlamda ne kadar yaardım edebilde Engin. Adam gollerde hiçbir pozisyonda yok.
Yahu Enginin şu haliyle bu takımda oynaması fiyasko.
Bruma hazır değil Engin hazır yerse. Allahım sen gerçekleri gören Galatasaray taraftarına sabır ver.