Sercan Turan
Hocaların Hocası
- 22 Temmuz 2009
- 50.882
- 173
- 718
Beklediğimden iyiydi, çok sırıtmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk yarıda Ronaldo'ya adım attırmadı. Arkayı kapatarak Eboue'nin rahatca hücuma çıkmasını sağladı. Üzerine bir iki sefer Real'li oyuncuları ipe dizdi ve Sneijder'e mutlaka asiste çevirmesi gereken pozisyonun asistini yaptı. Bu başlık bugün kaynamıyorsa, bu Engin'in iyi oynadığını gösterir. Selçuk ve Sneijder gibi oynasa, Eboue ve Melo'nun yaptığı hataları yapsa, Florya'ya gidip Engin'i asacak embesiller var.
Allahım sen gerçekleri göremeyen Galatasaray taraftarının gözünü aç.
Gollerde nerde onu söyle bana. Ronaldoya çalım attırmamış diye bir söylemle bana alıntı yapacaksan hiç yapma.
İşte realli oyuncuları ipe dizdi.İşte burada sıkıntınız. İki çalım atıyor yaa sizin anlayışınız bu.
Ben sana ne diyorum. Bu adam bu fizik yapısıyla ve temposuyla hiçbir üst düzey takımda olmamalı. Mental problemleri geçtim.
Selçuğı, meloyu, Sneijderi kes o zaman bu adamı oynat. İllaki o anlamsız, hiçbir şey ifade etmeyen kıyaslamaları yapacaksınız. Ulan 6 tene gol yemişsin zaten eksik ve yetersiz özellikleriye belli oyuncuyu asistin asistini yaptı diye iyi oynadı diyorsun. Zaten o yüzden sahada bu adam.
Engin durumu bu maça özel değil. Bu takımda olmamalı. Çok açık ve net. Mesela Eboue o kadar çok savunmama rağmen oda bu hareketlerini sürdürürse o da bu takımda olmamalı. Galatasarayda oynayan oyuncular bu kadar lakayt ve amatörce hareketler yapmamalı.Kendisine bakmalı.
O kadar uzun yazı yazıp gözlerimi yoruyorsun, ama alıntı yaptığın mesajı idrak bile edemiyorsun.
Yazdığım şuydu; "İlk yarıda Ronaldo'ya adım attırmadı."
Bunu yazmamın nedeni ise, ikinci yarının ilk saniyesinden itibaren Engin nefes nefese kalmış, dili dışsarıda geziyordu ve mutlak suretle oyundan alınması gerekiyordu. Sen ise gelmiş bana gollerde neredeydi diyorsun. Topu topu bir gol yedik ilk yarıda ve o goldeki defanstaki paşalarımızın saçmalığını Engin'e yükleyecek kadar futbol cahili isen, sana geriye kalan hayatında bol şans.
Defansdaki paşaların hatalarına engine yükledim.
işte sen bu kadar boş konuşuyorsun.
Kimin futbol cahili olduğu şurada senelerdir yazdıklarımızdan belli oluyor.
arada iyi maçlar çıkarsa da bizim takımda oynayabilecek kapasitede değil.
zaten en büyük sorunlarımızdan biri bu.
adamlarımızın bi çoğunun standardı yok. maçtan maça değişiyor performansları.
bize ne yapacağı belli olmayan değil, belli bi oyun standardı olan adamlar lazım.
İlk yarıda Ronaldo'ya adım attırmadı. Arkayı kapatarak Eboue'nin rahatca hücuma çıkmasını sağladı. Üzerine bir iki sefer Real'li oyuncuları ipe dizdi ve Sneijder'e mutlaka asiste çevirmesi gereken pozisyonun asistini yaptı. Bu başlık bugün kaynamıyorsa, bu Engin'in iyi oynadığını gösterir. Selçuk ve Sneijder gibi oynasa, Eboue ve Melo'nun yaptığı hataları yapsa, Florya'ya gidip Engin'i asacak embesiller var.
Allahım sen gerçekleri göremeyen Galatasaray taraftarının gözünü aç.