- 6 Eylül 2013
- 8.417
- 3.201
- 428
aferin engin bugün iyiydin keşke maçıda kazansaydık attığın gol arada kaynadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence sen Galatasaray maçı diye başka bir maç izlemişsin.
2 yıldır inatla yazıyorum
burak dany engin gibi adamlar ne top oynarsa oynasın anlık performanstır hiçbir zaman galatasaray kalibresinde topçular değil yerli bile olsalar
şl de 8 gol atarken de yazdım
değiller abi zorlamayın değiller
Çevirisini yapayım.
Engin bana kapağı taktı; ama işte çaktırmayın ya.
geç bunları ezik kardeş
4 maçtır kaıpsın gol atı gelmişsin
3 yılda 3 maç oynadı, hadi bu maçı da sayalım
burak şlde 8 gol atarken aç bak ne yazmışım gsde 11de oynacak topçu değil yazdım
dany ronaldoyu kilitledi yazdı herkes yine aynısını yazdım
engin gs kalibresinde değil seni gidi ezik konoplanka seni
Burak ve Dany konusunda savunduklarını sittin kere ben de yazdım. Lakin Engin konusunda silindir gibi ezilmeye herdaim devam edeceksin.
ulan öyle olsa 1 tane maç alır be 3 yılda
engin yerine direk koysak 3 gol 3 asist yapar yıllık
1 tane maç almışlığı yok alsa bile 3 yılda 1 maç alan galatasaray topçusu olamaz kolonoskopia kardeş
Mete sallama Burak'la Dany'nin yetersiz olduklarını gören adam Engin'i de görür adam senin akraban değilse mantığa ters. Böyle orta saha mı olur zaten saçma sapan bi adam eli ayağına dolaşıyor topu ayağına alınca. 1 gol attı diye övmem Engin baya baya yetersiz zaten. Burak fans gibi 90 dakika sahada zıçıp 1 gol atınca ehuhehehe kapak yaparsak işimiz varTemel futbolcu özelliklerini göremiyorsan sıkıntı sende.
Mete sallama Burak'la Dany'nin yetersiz olduklarını gören adam Engin'i de görür adam senin akraban değilse mantığa ters. Böyle orta saha mı olur zaten saçma sapan bi adam eli ayağına dolaşıyor topu ayağına alınca. 1 gol attı diye övmem Engin baya baya yetersiz zaten. Burak fans gibi 90 dakika sahada zıçıp 1 gol atınca ehuhehehe kapak yaparsak işimiz varTemel futbolcu özelliklerini göremiyorsan sıkıntı sende.