#50 Engin Baytar

aferin engin bugün iyiydin keşke maçıda kazansaydık attığın gol arada kaynadı

Iyi oynadı, hep böyle oynasa...

♧tapatalk♧

Gol attı ya tamam. Bir bk oynamadı. Ulan top Dany'de, adam pas atacak birini arıyor, bu Engin de rakibin arasına girip saklanıyor. Dikkat ettim her pozisyonda yaptı bunu. Bu nasıl bir zihniyettir arkadaş.

2 yıldır inatla yazıyorum

burak dany engin gibi adamlar ne top oynarsa oynasın anlık performanstır hiçbir zaman galatasaray kalibresinde topçular değil yerli bile olsalar

şl de 8 gol atarken de yazdım

değiller abi zorlamayın değiller

Çevirisini yapayım:

'Engin bana kapağı vidaladı; ama işte çaktırmayın ya.'

Çevirisini yapayım.

Engin bana kapağı taktı; ama işte çaktırmayın ya.

geç bunları ezik kardeş

4 maçtır kaıpsın gol atı gelmişsin

3 yılda 3 maç oynadı, hadi bu maçı da sayalım

burak şlde 8 gol atarken aç bak ne yazmışım gsde 11de oynacak topçu değil yazdım

dany ronaldoyu kilitledi yazdı herkes yine aynısını yazdım

engin gs kalibresinde değil seni gidi ezik konoplanka seni

geç bunları ezik kardeş

4 maçtır kaıpsın gol atı gelmişsin

3 yılda 3 maç oynadı, hadi bu maçı da sayalım

burak şlde 8 gol atarken aç bak ne yazmışım gsde 11de oynacak topçu değil yazdım

dany ronaldoyu kilitledi yazdı herkes yine aynısını yazdım

engin gs kalibresinde değil seni gidi ezik konoplanka seni

Burak ve Dany konusunda savunduklarını sittin kere ben de yazdım. Lakin Engin konusunda silindir gibi ezilmeye herdaim devam edeceksin.

Burak ve Dany konusunda savunduklarını sittin kere ben de yazdım. Lakin Engin konusunda silindir gibi ezilmeye herdaim devam edeceksin.

ulan öyle olsa 1 tane maç alır be 3 yılda

engin yerine direk koysak 3 gol 3 asist yapar yıllık

1 tane maç almışlığı yok alsa bile 3 yılda 1 maç alan galatasaray topçusu olamaz kolonoskopia kardeş

Mete sallama Burak'la Dany'nin yetersiz olduklarını gören adam Engin'i de görür adam senin akraban değilse mantığa ters. Böyle orta saha mı olur zaten saçma sapan bi adam eli ayağına dolaşıyor topu ayağına alınca. 1 gol attı diye övmem Engin baya baya yetersiz zaten. Burak fans gibi 90 dakika sahada zıçıp 1 gol atınca ehuhehehe kapak yaparsak işimiz var:ka21: Temel futbolcu özelliklerini göremiyorsan sıkıntı sende.

Adamdan daha ne yapmasını bekliyorsun.Adamın bölgesi Melo'nun yeri değil aslında ama iyi oynadı orada da.Attığı paslar,taşıdığı toplar olsun takımdaki en iyi yerli olduğunu kanıtlar nitelikte.Semih ile beraber şu anda takımın en formda yerlisi.Burak'a attığa pasta enfesti.

Mete sallama Burak'la Dany'nin yetersiz olduklarını gören adam Engin'i de görür adam senin akraban değilse mantığa ters. Böyle orta saha mı olur zaten saçma sapan bi adam eli ayağına dolaşıyor topu ayağına alınca. 1 gol attı diye övmem Engin baya baya yetersiz zaten. Burak fans gibi 90 dakika sahada zıçıp 1 gol atınca ehuhehehe kapak yaparsak işimiz var:ka21: Temel futbolcu özelliklerini göremiyorsan sıkıntı sende.

Eli ayağına dolaşıyor?Ceza sahası içinde bir pozisyonda soğukkanlılıkla topu iyi saklayıp uzaklaştırdı

Gol icin savunmadim ki. Zira oynadigi oyunu goremeyen, futbol ile ilgilenmeyi derhal birakmalidir. Digerleri az biraz becerikli olsaydi, tek macta yapilan asist rekorunu kirardi bugun Engin.

Asistin asisti olan pozisyonlara hic deginmedim bile.

En azından gol attı,yoksa 1 puanıda alamıcaktık.Bir Engin'in attığı gollere bakın,birde forvetlerimizin kaçırdıklarına :(

Bu maç için eleştirilmez,zor günlerimizde çıkıp aslan gibi oynuyor.

torinoda 11 başlar umarım, amrabat denen vasıfsız 11 başlamamalı tabi burak da

biz bıraksak hangi takım alır merak ediyorum galatasarayın çok faydalı süper yeteneği engini

antep fln alır mı sizce

Geri
Üst Alt