- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 343
Aslan bey 51. yarışmaya aşağıdaki parçayla katılacağınız iddia ediliyor doğru mu?
Ibrahim Tatlises-Nankör Kedi - YouTube
:asd22:
Can anlaşıldı kardeşim. Senin kelleni de almak farz oldu.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslan bey 51. yarışmaya aşağıdaki parçayla katılacağınız iddia ediliyor doğru mu?
Ibrahim Tatlises-Nankör Kedi - YouTube
:asd22:
Can anlaşıldı kardeşim. Senin kelleni de almak farz oldu.![]()
1. Porsuklar beni ilgilendirmez.
2. @Emrah Yıldırım arkadaş porsuklar katılamaz diyor. Ne diyorsun?
Kedi lobisini ben daha anlayamadım zatenİyice garip tepkiler vermeye başladı bunlarDepresyona mı girdiler ne oldu anlamadım ki
![]()
İyice garip tepkiler vermeye başladı bunlarDepresyona mı girdiler ne oldu anlamadım ki
![]()
Hosgeldin Ozan agabey nasilsin?![]()
Tuncay kardeşim senin elinden şöyle güzel bir 51 olsa ne güzel olur biliyorsun değil mi?Hosgeldin Ozan agabey nasilsin?![]()
İyiyim sağ ol abimKedi lobisinin yine niye karıştığını çözmeye çalışıyorum
![]()
İyiyim sağ ol abimKedi lobisinin yine niye karıştığını çözmeye çalışıyorum
![]()
Karıştığı falan yok beyefendi, değişerek geliştik. Artık Tellioğulları kedi lobisiyiz.
Ne değişmesi birader sürekli didişiyorsunuzDidişerek geriledik desen anlayacağım
![]()
Tuncay kardeşim senin elinden şöyle güzel bir 51 olsa ne güzel olur biliyorsun değil mi?Forumdaki müzik tutkunlarının ricası 51'i bu akşam senin yapmandır bilesin
![]()
Sana son yarişmada 12 verdim ama Sophia Lauren'i görünce hiç mi içine işlemedi puan bile vermemişsin. Stratejimi yapiyorsun napiyorsun:38573:Anket yüzünden konu kasıyor.
Tez vakitte 51'in açılıp muhabbetin orada devam etmesini teklif ediyorum.ley:
Vallahi en geç bir olmadı iki saate dolar gibi geliyor banaAgabey konuyu erken acip bu aksam sonucu aciklarsam olabilir ama simdi acsak kayitlar dolar mi acaba?
Agabey konuyu erken acip bu aksam sonucu aciklarsam olabilir ama simdi acsak kayitlar dolar mi acaba?
Sana son yarişmada 12 verdim ama Sophia Lauren'i görünce hiç mi içine işlemedi puan bile vermemişsin. Stratejimi yapiyorsun napiyorsun:38573: