50. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker!

Hangi Şarkı Şampiyon Olur?

• Rebel Moves - Bandare

Oy: 0 0,0%
  • Shania Twain - Ka-Ching

• Jay-Z & Alicia Keys - Empire State of Mind

• Kargo - Yıllar Sonra

• Within Temptation - Shot In The Dark

• Andrea Bocelli - Vivo per lei

• INNA - 10 minutes

• Ricky Martin - Livin' La Vida Loca

• Pitbull - Rain Over Me ft. Marc Anthony

• Skylar Grey - Coming Home

• Sophia Loren - Mambo Italiano

• Meiko Kaji - Urami Bushi

• Aşık Mahsuni-Sarhoş

• Jean Francois Michael - Adieu Jolie Candy

• Arslanbek Sultanbekov-Kanili

• La Bouche - Be My Lover

• MeatLoaf - I'd Do Anything For Love

• Alyssa Reid - Alone Again

• Savage Garden : To The Moon & Back

• Cem Karaca - Barış Manço - Uzun İnce Bir Yoldayım

• K.C & The Sunshine Band - That's the way I like it

• Scorpions - Holiday

• Cirrus- Nawel - She kills

• B. B. King - The Thrill Is Gone

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
Akşam 19.00 ile 20.00 arası pusuya yatmak lazım. Yarışmayı dört gözle bekliyoruz Emrah Admirim bilesin. Aksi takdirde kazan kaldırırız. Bağımsızlar, Kedi ve Bal Porsukları, konu yarışma oldu mu birleşmesinide bilir. Forumun selahiyeti açısından bu bildiriyi dikkate alırsın umarım.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

GT-I9300 Tapatalk

KAP Bildirimi; Kamuoyuna açıklama:

Bir kaç yarışma önce Aslan Türkoğlu' na devretmiş olduğum "Kedi Lobisi" başkanlığını, lobinin ali menfaatlerini düşünerek yeniden üzerime alıyorum.

"Kedi Lobisi" olarak yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladık. Artık bundan böyle "Tellioğulları Kedi Lobisi" olarak anılacağız. :)

Tellioğulları diyince aklıma geldi, Aslan' a başkanlığı devrederken, Şaban' dan bir Tosun Paşa yaratma gibi olmayacak bir gaflete düştük. Maalesef Şaban bildiğimiz Şaban, Tosun Paşa olamadı. :D

Bu vesileyle aşağıdaki sahneyi de paylaşmak isterim;

https://www.youtube.com/watch?v=MlofENucAR8

https://www.youtube.com/watch?v=eJPq6Xa6lSI

Sen ve aslan:D

KAP Bildirimi; Kamuoyuna açıklama:

Bir kaç yarışma önce Aslan Türkoğlu' na devretmiş olduğum "Kedi Lobisi" başkanlığını, lobinin ali menfaatlerini düşünerek yeniden üzerime alıyorum.

"Kedi Lobisi" olarak yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladık. Artık bundan böyle "Tellioğulları Kedi Lobisi" olarak anılacağız. :)

Tellioğulları diyince aklıma geldi, Aslan' a başkanlığı devrederken, Şaban' dan bir Tosun Paşa yaratma gibi olmayacak bir gaflete düştük. Maalesef Şaban bildiğimiz Şaban, Tosun Paşa olamadı. :D

Bu vesileyle aşağıdaki sahneyi de paylaşmak isterim;

https://www.youtube.com/watch?v=MlofENucAR8

Öneri: Sadece Tellioğulları lobisi olsun, kedi'yi çıkartalım.

Tuncay Tum hadi gözün aydın. Ama kabus şimdi başlayacak senin için. Lobidaşım olduğun için bir çok terbiyesizliğini görmezden geliyordum. Şimdi ilk fırsatta kelleni bedeninden ayıracağım. :D

Tek kurtuluş yolun var. Akşama yarışma yap da eski başkanını uğurla, yeni ve çok
istediğin başkanına da hoşgeldin töreni düzenle. Kedi teammülleri gereği bunu yapmak zorundasın.

O değil de Aslan 51.yarışmayı kazanırsa 1 ay susmaz artık.

Lobiden ayrıldım şampiyon oldum diye konuları sabote eder.

50'yi ben kazansam öyle yapardım şahsen oradan biliyorum :D

@Tuncay Tum hadi gözün aydın. Ama kabus şimdi başlayacak senin için. Lobidaşım olduğun için bir çok terbiyesizliğini görmezden geliyordum. Şimdi ilk fırsatta kelleni bedeninden ayıracağım. :D

Tek kurtuluş yolun var. Akşama yarışma yap da eski başkanını uğurla, yeni ve çok
istediğin başkanına da hoşgeldin töreni düzenle. Kedi teammülleri gereği bunu yapmak zorundasın.

Yaparsam yarisma sadece kediler icin yaparim benim yarismalarsa kural porsuklar katilamaz sadece resmi kedi lobisi uyesi olan kisiler katilabilir :D :D :P

Yaparsam yarisma sadece kediler icin yaparim benim yarismalarsa kural porsuklar katilamaz sadece resmi kedi lobisi uyesi olan kisiler katilabilir :D :D :P
@Emrah Yıldırım

sxt9u.gif

:asd:

Tuncay Tum hadi gözün aydın. Ama kabus şimdi başlayacak senin için. Lobidaşım olduğun için bir çok terbiyesizliğini görmezden geliyordum. Şimdi ilk fırsatta kelleni bedeninden ayıracağım. :D

Aslan bey 51. yarışmaya aşağıdaki parçayla katılacağınız iddia ediliyor doğru mu?

Ibrahim Tatlises-Nankör Kedi - YouTube

:asd22:

Geri
Üst Alt