Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.884
- 21.936
- 3.553
Kedi lobisini sahipsiz bırakacak değiliz, gerekirse yine direksiyonun başına geçeriz![]()
Lobiye sahip çıkın bu gidişle ben geçeceğim sizin lobinin başına.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kedi lobisini sahipsiz bırakacak değiliz, gerekirse yine direksiyonun başına geçeriz![]()
51. yarışma direk olarak şampiyonluk madalyasını takabilirim.
Enfes bir eser ile katılacağım.![]()
Lobiye sahip çıkın bu gidişle ben geçeceğim sizin lobinin başına.![]()
Delikanlı adamın ağzından laf bir kere çıkar, Alpay Asma kedi lobisine transfer olmuş ve başkanlık görevine getirilmiştir.
Hayırlı olsun![]()
Delikanlı adamın ağzından laf bir kere çıkar, Alpay Asma kedi lobisine transfer olmuş ve başkanlık görevine getirilmiştir.
Hayırlı olsun![]()
ley: Yok artıkk...
Kedi lobisini de porsuklar yönetecekse ne esprisi kaldı bu işin![]()
Ben onu bunu bilmem adam yüreğinden geçeni yazmış, artık yoluna kedi olarak devam etmek istiyorsa zorluk çıkartmayın Ozan Bey![]()
Ben onu bunu bilmem adam yüreğinden geçeni yazmış, artık yoluna kedi olarak devam etmek istiyorsa zorluk çıkartmayın Ozan Bey![]()
Lider öyle hemen gemisini terkeder mi başgan. Gemiyi önce fareler terkeder diye biliyorum ben. Senden fare olamazsin dimi. Biz seni kedi biliyoruz![]()
Est, kedileri de severiz ama biz yeminizi ettik ve kımızımızı içtik ağabey.
Ozan Abi'nin de dediği gibi orayı da biz yöneteceksek ne anlamı kaldı bu işin.
Ama sen düşün derim bir.
Ağabey adam kedi olarak devam etmek istemiyor. Porsuk olarak yönetirim diyorNe hallere düştüğünüzü bir düşün derim. Aslan bitirdi resmen sizi
![]()
Böyle devam ederse Arda abiye karşı, Ayşeyi tatile çıkaracağız artık başka çare kalmadı...
Ağabey adam kedi olarak devam etmek istemiyor. Porsuk olarak yönetirim diyorNe hallere düştüğünüzü bir düşün derim. Aslan bitirdi resmen sizi
![]()
Aslan yeni bir lobi kurmak için hazırlıklara başlamış diye duyum aldım.
Porsuk ocağına her zaman Aslan'a yer vardır diye düşünüyorum.
Ne olursan ol yine gel diyoruz biz çünkü.![]()
Yanımda olursanız neden olmasın.