50. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker!

Hangi Şarkı Şampiyon Olur?

• Rebel Moves - Bandare

Oy: 0 0,0%
  • Shania Twain - Ka-Ching

• Jay-Z & Alicia Keys - Empire State of Mind

• Kargo - Yıllar Sonra

• Within Temptation - Shot In The Dark

• Andrea Bocelli - Vivo per lei

• INNA - 10 minutes

• Ricky Martin - Livin' La Vida Loca

• Pitbull - Rain Over Me ft. Marc Anthony

• Skylar Grey - Coming Home

• Sophia Loren - Mambo Italiano

• Meiko Kaji - Urami Bushi

• Aşık Mahsuni-Sarhoş

• Jean Francois Michael - Adieu Jolie Candy

• Arslanbek Sultanbekov-Kanili

• La Bouche - Be My Lover

• MeatLoaf - I'd Do Anything For Love

• Alyssa Reid - Alone Again

• Savage Garden : To The Moon & Back

• Cem Karaca - Barış Manço - Uzun İnce Bir Yoldayım

• K.C & The Sunshine Band - That's the way I like it

• Scorpions - Holiday

• Cirrus- Nawel - She kills

• B. B. King - The Thrill Is Gone

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
B. Arda Aycan abi benim istifa meselem ne oldu? Kabul ettiyseniz söyleyin de ona göre konuşayım. Çünkü görevi resmen bıraktıktan sonra şahsınıza yönelik ağır konuşmalar yapacağım.

Başkanlığı bırakmak için bile benden icazet almak istiyorsan zaten hiç başkan olamamışsın ki Hani porsuklar "küçük enişte" dediğinde kızmayacaksın o zaman Durum böyleyken şahsıma yapacağın ağır konuşma nasıl olacakmış merak ettim, yap da gülelim biraz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aslan Türkoğlu ben de BB King Eric Clapton Rock me baby ile katılacaktım ,geç kalmışım, çok üzülmüştüm kesin ilk 3 e girer diye düşünüyordum Bb King Üstad hakkında .

Başkanlığı bırakmak için bile benden icazet almak istiyorsan zaten hiç başkan olamamışsın ki Hani porsuklar "küçük enişte" dediğinde kızmayacaksın o zaman Durum böyleyken şahsıma yapacağın ağır konuşma nasıl olacakmış merak ettim, yap da gülelim biraz

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tıraşlı yele de var ağabey onu da ekleyelim lütfen :asd:

Bu akşam da olsa iyi olur bence. Gayet sıkıcı bir gün çünkü.

B. Arda Aycan tüzüğümüz gereği öyle çekip gitmek yok. İstifanın yönetim tarafından kabul edilmesi gerekiyor. Yoksa elbet sizden özellikle de senden icazet alacak değilim. :D Kaldı ki, son 3 yarışmadır tek puan vermez mi adam? Kutsal kedi dayanışmasına ne oldu? Derdin tekrar lobinin başına geçmekse eğer, söyleseydin 1 dakika düşünmez, devrederdim. Ki, an itibarıyla da devrediyorum. Bundan sonra yanında değil, karşındayım!

@B. Arda Aycan tüzüğümüz gereği öyle çekip gitmek yok. İstifanın yönetim tarafından kabul edilmesi gerekiyor. Yoksa elbet sizden özellikle de senden icazet alacak değilim. :D Kaldı ki, son 3 yarışmadır tek puan vermez mi adam? Kutsal kedi dayanışmasına ne oldu? Derdin tekrar lobinin başına geçmekse eğer, söyleseydin 1 dakika düşünmez, devrederdim. Ki, an itibarıyla da devrediyorum. Bundan sonra yanında değil, karşındayım!

Karşımda olduğunu okuyunca yüreğim ağzıma geldi, çok korktum, masanın altından yazıyorum şu an :D

Sen geç dalganı ağabey. :D yakında etrafında kimse kalmayacak. Bencilliğinle herkesi kaybedeceksin.

Lider öyle hemen gemisini terkeder mi başgan. Gemiyi önce fareler terkeder diye biliyorum ben. Senden fare olamazsin dimi. Biz seni kedi biliyoruz:D

51. yarışma direk olarak şampiyonluk madalyasını takabilirim.

Enfes bir eser ile katılacağım. :)

Geri
Üst Alt