51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de yolladım puanları

Emrah Kedi lobisi yeni lobi doğurdu :D
Sadece Aslan o adı geçen lobiden ayrılmıştır. Diğer arkadaşlarımızın bir bağı yoktur. Bu tür ithamlarla bir yere varacağını düşünmek siz BPL lobisine yakışmadığını belirtmek istediğim gibi, korkunun ecele faydası olmadığını da hatırlatırım!

KEL lobisi fazla açıldı sonu hayrolsun :D

Değerli ejder kardeşlerimiz, adamaların canına nasıl bir korku enjekte ettiysek, şimdiye kadar unuttukları, bir kez bile teklif etmedikleri bağımsızları kapmaya çalışıyorlar. Bağımsız dostlarımız elbet doğru yolu bulup gereken cevabı verecektir!

Bu lobiler çok çetrefilli hale geldi, bir yerde kim nedir, ne değildir diye yazsa fena olmaz :D

Sadece Aslan o adı geçen lobiden ayrılmıştır. Diğer arkadaşlarımızın bir bağı yoktur. Bu tür ithamlarla bir yere varacağını düşünmek siz BPL lobisine yakışmadığını belirtmek istediğim gibi, korkunun ecele faydası olmadığını da hatırlatırım!

Hadi öyle olsun madem :D Sizde kediler gibi trafo trafo gezmeyi adet haline getirmezsiniz umarım. Netice de, Aslan'ın iliklerine işlemiştir bu durum. Eski Kedi nede olsa :D

Oqndbz.jpg

WnArvP.jpg

:asd22:

Aslan Türkoğlu

Üstad bundan sonra artık baaşarılarımızla konuşalım. Davet debileceğimiz herkesi davet ettik. Bundan sonra katıalcak arkadaşlar, duruşumuza ve başarılarımıza göre karar versinler.

Bir de sağlam bir logo, ve başarılar derlemesi yapalım.

Hadi öyle olsun madem :D Sizde kediler gibi trafo trafo gezmeyi adet haline getirmezsiniz umarım. Netice de, Aslan'ın iliklerine işlemiştir bu durum. Eski Kedi nede olsa :D

Aslan dediğiniz adam asla lobicilikle özleşmemiştir. Eski yarışmacılar hatırlar. Uzun bir dönem hiçbir lobiye katılmayıp da bağımsızlığını sürdüren ender üyelerden biriydim. Tek şampiyonluğum var onu da çok şükür bağımsız olarak kazandım. Bugüne kadar katıldığım 40 küsür yarışmanın en fazla 6-7'sinde lobide yer aldım. Diğer hepsinde bağımsızdım.

Aslan Türkoğlu

Üstad bundan sonra artık baaşarılarımızla konuşalım. Davet debileceğimiz herkesi davet ettik. Bundan sonra katıalcak arkadaşlar, duruşumuza ve başarılarımıza göre karar versinler.

Bir de sağlam bir logo, ve başarılar derlemesi yapalım.

Eyvallah. Logo birazdan geliyor. Furkan KAN olay bir logo hazırlıyor.

Değerli ejder kardeşlerimiz, adamaların canına nasıl bir korku enjekte ettiysek, şimdiye kadar unuttukları, bir kez bile teklif etmedikleri bağımsızları kapmaya çalışıyorlar. Bağımsız dostlarımız elbet doğru yolu bulup gereken cevabı verecektir!
Dizlerimizin bağı çözüldü kardeşim hiç sorma :D Hatta ben yarışmayı terkedip her an diskalifiye olabilirim gerisini sen düşün :asd22:

Dizlerimizin bağı çözüldü kardeşim hiç sorma :D Hatta ben yarışmayı terkedip her an diskalifiye olabilirim gerisini sen düşün :asd22:

Sorma ben de şu an korkudan buzdolabına sığındım, buzdolabının içinden yazıyorum ve üşüyorum :D

Şampiyon Kedi Lobisi'nden çıkacak. Her şey hazır ve sonuçları bekliyoruz.

Erman; Kedi lobisi başaramadı ama Ejderler kürsü işgali gibi bir tarihi başarıya imza atabilirler mi sence kardeşim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt