- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Ben de yolladım puanları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O bahsedilen konu yazılımsal bir konu kardeşim o yüzdenO zaman neden Teknik Ekip yazıyor ağabey![]()
Şu söz ile cevap veriyim sizeYanlış tercihler hayatı tecrübe etmemize yarar. Maalesef tercihiniz tecrübeden öteye geçmez.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Sadece Aslan o adı geçen lobiden ayrılmıştır. Diğer arkadaşlarımızın bir bağı yoktur. Bu tür ithamlarla bir yere varacağını düşünmek siz BPL lobisine yakışmadığını belirtmek istediğim gibi, korkunun ecele faydası olmadığını da hatırlatırım!Emrah Kedi lobisi yeni lobi doğurdu![]()
Sadece Aslan o adı geçen lobiden ayrılmıştır. Diğer arkadaşlarımızın bir bağı yoktur. Bu tür ithamlarla bir yere varacağını düşünmek siz BPL lobisine yakışmadığını belirtmek istediğim gibi, korkunun ecele faydası olmadığını da hatırlatırım!
Bunlarda başarılarından çok olaylarıyla gündeme geliyorlar abi haklılar başarı yok sonuçtaEmrah Kedi lobisi yeni lobi doğurdu![]()
Hadi öyle olsun mademSizde kediler gibi trafo trafo gezmeyi adet haline getirmezsiniz umarım. Netice de, Aslan'ın iliklerine işlemiştir bu durum. Eski Kedi nede olsa
![]()
Aslan Türkoğlu
Üstad bundan sonra artık baaşarılarımızla konuşalım. Davet debileceğimiz herkesi davet ettik. Bundan sonra katıalcak arkadaşlar, duruşumuza ve başarılarımıza göre karar versinler.
Bir de sağlam bir logo, ve başarılar derlemesi yapalım.
Dizlerimizin bağı çözüldü kardeşim hiç sormaDeğerli ejder kardeşlerimiz, adamaların canına nasıl bir korku enjekte ettiysek, şimdiye kadar unuttukları, bir kez bile teklif etmedikleri bağımsızları kapmaya çalışıyorlar. Bağımsız dostlarımız elbet doğru yolu bulup gereken cevabı verecektir!
Hafızan bir balık hafızası kadar flu.. Bence lobinizi Balık Lobisi olarak güncelleyin Ozan Bey.Emrah Kedi lobisi yeni lobi doğurdu![]()
Dizlerimizin bağı çözüldü kardeşim hiç sormaHatta ben yarışmayı terkedip her an diskalifiye olabilirim gerisini sen düşün :asd22:
Eyvallah. Logo birazdan geliyor. Furkan KAN olay bir logo hazırlıyor.
Dizlerimizin bağı çözüldü kardeşim hiç sormaHatta ben yarışmayı terkedip her an diskalifiye olabilirim gerisini sen düşün :asd22: