#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Şu çocuğa yeteneksiz diyenler var bi de.

Maske yüzünden büyük.

ancak bu günki gibi 2. yarı girip oyunun gidşhatını değiştirmek için kullanılabilir. mücadeleci özelliği yok. ayrıca misimoviçi alacaklarına bu adamı değerlendirmemeleride ayrı bir sorun.

Yok artik ya. Bi Misimovic - Emre Colak kiyaslamasi eksikti. Misimovic'den bahsediyoruz kardesim? Gelmesini hangimiz istemezdik? Geldi, tutmadi diye kötü transfer diyemeyiz Misimovic nerdeyse hic bir takimin reddedemeyecegi bir oyuncudur.

Son 10 dakikada Arda+Culio+Emre sağ taraftan :D döktürdüler. Aydın'la harcanan 80 dakikaya yandım.

Maç sonunda sakatlanmıştı durumu nasıl acaba?

Emre fizigini kullanmasini ögrenmesi lazim diyecegim, ama fizik yok. Top ile daha cabuk olmasi gerek. Ikili mücadeleye girmemesi gerek. Pozisyonlardan faul cikarmasini ögrenecek. Vücud calimi ile rakibini ters tarafa düsürmesini ögrenecek. Sahadaki kendi pozisyonunu ve rakip oyuncularin poziyonunu iyi algilayip, sikistigi ani sezip tek top oynayacak. Hizli düsünüp cabuk oynayacak ve teknigini üst düzeyde kullanacak. Ve sonunda takimimiza faydali olacak.

kendinizi boşa kandırmayın. Çıktığı tüm a takım maçlarını izledim. Futbol zekası diye birşey yok belki de vardır ama egolarına kurban gidiyor. Emreden en çok soğuduğum maç ise elendiğimi ukranya takımına son saniyelerde topu aldığında boştaki arkadaşına atacağı yerde gidip çalıma girmesi topu kaybetmesi adamların uzun top oynaması hakanın hatası ve yenilen gol.

Emre nin çok çok çalışması ve sahadaki basit oyun zekasını geliştirmesi lazım zira bir messi değil topu alıp gidecek.

kendinizi boşa kandırmayın. Çıktığı tüm a takım maçlarını izledim. Futbol zekası diye birşey yok belki de vardır ama egolarına kurban gidiyor. Emreden en çok soğuduğum maç ise elendiğimi ukranya takımına son saniyelerde topu aldığında boştaki arkadaşına atacağı yerde gidip çalıma girmesi topu kaybetmesi adamların uzun top oynaması hakanın hatası ve yenilen gol.

Emre nin çok çok çalışması ve sahadaki basit oyun zekasını geliştirmesi lazım zira bir messi değil topu alıp gidecek.

Lazionun transfer listesinde her an evden uçabilir sonra 2 gol atınca , yok fizik gücü yetersiz , yok çok cılız diyenlerin hepsini görücez

Arkadaşlar Emre gibi bir oyuncuyu beğenmemek nasıl bir lükstür anlamıyorum.2-3 yıldır Barış-Ayhan gibi adamları izlerken futboldan soğumadınız mı da Emre eleştirmeni oldunuz.Adam oynamıyor zaten, bir oyuncu oynayarak kendini fiziksel olarak geliştirebilir.Zayıf olabilir, ikili mücadelelerde zayıf kalabilir ama bu onun oynamayacağı anlamına gelmemesi lazım.Dünyada fizik güce dayalı 1 numaralı lig Premier lig olmasına rağmen o ligde Arsenal'de görev yapan Wilshere bir çok maçta forma giyiyor.Bizim ligde olsa oynayamaz dediğinizi duyar gibiyim, doğrudur çünkü bizim ülkede futbol oynanmıyor malesef.

Lazionun transfer listesinde her an evden uçabilir sonra 2 gol atınca , yok fizik gücü yetersiz , yok çok cılız diyenlerin hepsini görücez

Bu arada Lazionun transfer listesindeki adamlarından birini öğrendik en yetkili ağızdan. Hey allahım ya :) Emre ne yapmış ki daha hemen avrupayı peşine taktı. Boş hayallere kapılmayın. Gözle görülür birşey var. Tamam dileklerimiz iyi olması yönünde ama çıktığı ilk günden beri en ufak bir gelişme yok malesef. Tembel gibi diyorum homurdanıyorlar sonra.

Bu arada Lazionun transfer listesindeki adamlarından birini öğrendik en yetkili ağızdan. Hey allahım ya :) Emre ne yapmış ki daha hemen avrupayı peşine taktı. Boş hayallere kapılmayın. Gözle görülür birşey var. Tamam dileklerimiz iyi olması yönünde ama çıktığı ilk günden beri en ufak bir gelişme yok malesef. Tembel gibi diyorum homurdanıyorlar sonra.

Yuh.

emre ardadan bi cuval daha yetenekli bir cocuk teknik acidan

zamani gelecek

Aslında iyi futbolcular daha ilk günden kendini belirtir ama Emre Çolak istisnadır diye bekliyoruz.

Emre'nin oynadığı ilk maçta bi şapkadan tavşan çıkarmadığı eksikti. adam bu takımın formasını giydiği ilk resmi maçta 2 tane gol attı daha ne yapmasını bekliyosun. Emre'nin çalışmadığı söyleyenler Emre'yi en son ne zaman izlediler çok merak ediyorum. Aha buraya yazıyorum, bu adam önümüzdeki sezon patlar, izleyelim görelim..

Emre'nin oynadığı ilk maçta bi şapkadan tavşan çıkarmadığı eksikti. adam bu takımın formasını giydiği ilk resmi maçta 2 tane gol attı daha ne yapmasını bekliyosun. Emre'nin çalışmadığı söyleyenler Emre'yi en son ne zaman izlediler çok merak ediyorum. Aha buraya yazıyorum, bu adam önümüzdeki sezon patlar, izleyelim görelim..

Emre yi gün ve an itibariyle takip edecek değilim. Çıktığı maçlarda ki izlenimler öyle. Ne fizik ne oyun hala ilk çıktığı gün gibi tek gelişme yok. Bu sezon başı hazırlık maçlarında iyiydi tek. Onlarda da herkes iyiydi zaten.

Emrenin kafa yapısını değiştirmesi lazım,örnek olarak Arda yı alacağına Cana yı alsın,Culio yu alsın.

Sabretmek ve Tugay'a güvenmek gerekiyor. Zaman herşeyin ilacıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt