Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Cevap: #52 Emre Çolak
Şu çocuğa yeteneksiz diyenler var bi de.
Şu çocuğa yeteneksiz diyenler var bi de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ancak bu günki gibi 2. yarı girip oyunun gidşhatını değiştirmek için kullanılabilir. mücadeleci özelliği yok. ayrıca misimoviçi alacaklarına bu adamı değerlendirmemeleride ayrı bir sorun.
Bu fizikle bu ligde yeteneklerini sergileyemez.
kendinizi boşa kandırmayın. Çıktığı tüm a takım maçlarını izledim. Futbol zekası diye birşey yok belki de vardır ama egolarına kurban gidiyor. Emreden en çok soğuduğum maç ise elendiğimi ukranya takımına son saniyelerde topu aldığında boştaki arkadaşına atacağı yerde gidip çalıma girmesi topu kaybetmesi adamların uzun top oynaması hakanın hatası ve yenilen gol.
Emre nin çok çok çalışması ve sahadaki basit oyun zekasını geliştirmesi lazım zira bir messi değil topu alıp gidecek.
Lazionun transfer listesinde her an evden uçabilir sonra 2 gol atınca , yok fizik gücü yetersiz , yok çok cılız diyenlerin hepsini görücez
Bu arada Lazionun transfer listesindeki adamlarından birini öğrendik en yetkili ağızdan. Hey allahım yaEmre ne yapmış ki daha hemen avrupayı peşine taktı. Boş hayallere kapılmayın. Gözle görülür birşey var. Tamam dileklerimiz iyi olması yönünde ama çıktığı ilk günden beri en ufak bir gelişme yok malesef. Tembel gibi diyorum homurdanıyorlar sonra.
Emre'nin oynadığı ilk maçta bi şapkadan tavşan çıkarmadığı eksikti. adam bu takımın formasını giydiği ilk resmi maçta 2 tane gol attı daha ne yapmasını bekliyosun. Emre'nin çalışmadığı söyleyenler Emre'yi en son ne zaman izlediler çok merak ediyorum. Aha buraya yazıyorum, bu adam önümüzdeki sezon patlar, izleyelim görelim..