#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Takımın şablonu belli olmadan, takımda ki oyuncuların mevkileri belli olmadan ve birbirleriyle uzun süre oynamadan hiç bir altyapı oyuncusunun parlamasını beklemeyin. Kaç senedir oyuncu çıkmamasının en büyük sebebi budur bence. İşte Arda gibi çok yetenekli ve bireysel olarakta iyi oynayabilecek oyuncular arada istisna oluyor ama o da binde bir oluyor. Onun dışında iyi bir takımda parlayabilecek takım oyuncuları da şu düzende oynadıkları için hep ya kiralanıyorlar, ya da satılıyorlar.

Umarım Fatih Terim şablonu belirler, oyuncuların mevkilerini belirler ve artık değiştirmez şu düzen de istikrarı yakalarız. Kaç kişiyi harcadık sırf istikrarsızlığımız yüzünden. Ve bu istikrar problemini çözemezsek büyük takım falan olamayız, iyi oyuncularda çıkartamayız alt yapıdan.

Kimi oynattık A2'den Allah aşkına yapmayın,Emre Çolak en çok şans bulandır doğru geçen sezonun son 3 maçı devamlı 11 oynadı ve oynadığı futbol gerçekten kaliteydi Yekta ile birlikte orta sahamızı baya bi düzeltmişlerdi.Tamam Emre tükaka peki başka ikinci bir adam söyleyin bana şans bulmuş?? Anıl'mı hııımm doğru Konya'da tek başına harikalar yaratan çocuktu dimi ,sonra ne oldu kaç kere şans verdiniz ama yaşı 30-35 olsaydı kimse kesemezdi doğru sizlere hak veriyorum böyle bir mantıkla gidersek artık ne şampiyon olacağımıza ne de Avupa'da filan başarılı olacağımıza hiçmi hiç inanmıyorum artık.Senin elinde kalite gençler varsa ve bunlar tüm Türkiye'nin A2 lerini dize getirirp ŞAMPİYON olmuşsa bunun karşılığı bu olmamalı kusura bakmayın!!!!

Yahu söylemediğim şeyleri söylemişim gibi yazma be renkdaş. İkidir böyle yazıyorsun, nasıl bir tarzdır bu. Benim birşey yaptığım yok, sakin ol, teknik direktör ben değilim.

Bu konu hakkında sön sözlerim şunlar: Altyapılarda şampiyonluğun bir önemi yok, önemli olan oyuncuların gelişmesi. Belli ki yapamıyoruz bunu, sıkıntı orada. Elimizde kaliteli gençler yok. İyi oyuncu oynar, kendini gösterir, kötü oyuncu gösteremez. Yaşı 20'den az diye de kötü bir oyuncuyu Galatasaray'da oynatmak olmaz.

bakalım fatih terim bugün 18 kişilik maç kadrosuna alacak mı emreyi.

Alması imkansız. Yoksa bazı evlatlarınını( Servet, Gökhan, Kazım, Riera, Baros) kenara alması gerekirdi. Onlara ihanet edemez. Merak ettiğim, Aydın'ı 18 e almış mı?

Alması imkansız. Yoksa bazı evlatlarınını( Servet, Gökhan, Kazım, Riera, Baros) kenara alması gerekirdi. Onlara ihanet edemez. Merak ettiğim, Aydın'ı 18 e almış mı?

Diğerleri tamam da Riera daha önceden maça çıktı mı, yoksa bilmediğimiz birşeyler mi var? :o

Bi maçta farklı öne geçsek de bir 20 dk oynatıp hepimizin gazını alsa Fatih Terim.

baros nasil fatih terimin evladi oluyor bunu izah etse cok bilen renkdas da rahat etsek

Diğerleri tamam da Riera daha önceden maça çıktı mı, yoksa bilmediğimiz birşeyler mi var? :o

Riera ilk maçına çıksa bile aynı diğerleri gibi kötü oynasa bile vazgeçilmez olacaklardandır. Hem milyonlar sayıldı hem bir kaç çalım atıp vay be, süper be... diyerekten yerini sağlamlaştırır. Bakın Kazım'ın bir yıldan beri doğru dürüst faydası yok, zararı var. Ama hala takımda. Emre'yi ise 1 maçta bir kaşık suda boğarız.

bugun cok iyi oynadi. eminim hayri cund bu mesaji alintilar.

Bu adam daha evvelde hoca Baros u sevmiyor Baros a taktı vs vs demişti.Riera ya ise Terim istemiyor istemediği adam alındığı için oynatmıyor demişti.

Ölçüsüz atmaya başladı laf anlatamazsınız haftalardır bu kafada.Raporlamak en temizi.

Taaa Liverpool'da oynarken bir ropörtajını izlemiştim, tek kelimeyle Fatih Terim'i anlat dediler, Riera "Father" cevabını verdi.

Yeminle.

Hee, o maçta Galatasaray için oynadım demişti. Röportajda bunu da söylemişti. Nasıl unutmuşum. Tamam. :asd:

Riera ilk maçına çıksa bile aynı diğerleri gibi kötü oynasa bile vazgeçilmez olacaklardandır. Hem milyonlar sayıldı hem bir kaç çalım atıp vay be, süper be... diyerekten yerini sağlamlaştırır. Bakın Kazım'ın bir yıldan beri doğru dürüst faydası yok, zararı var. Ama hala takımda. Emre'yi ise 1 maçta bir kaşık suda boğarız.

Emre Çolak'ın geçen sene sol açıkta herkesi sinir hastası ettiği maçları unutmayalım bay bilgin. Emre ofansif ortasaha oynamalı.

442 oynamadığımız zaman melo-inan ikilisinin önünde oynaması gereken oyuncudur emre

engin de oynayabilir tabi

3-4 maç oynadı diye hala Emre Çolak şansını kullanamadı demeye getiriyorlar el insaf. Hede bitmiş hedefsiz bir takımda. Aydın kesintilerle belki 50 maç şans bulmuştur şimdiye kadar ama vaad ettiği gelecek sıfır. Ama Terim onu hala 18 e alabiliyor. Neden Arda'dan beri genç yetenek takıma giremiyor belli oluyor. Taraftar bu kafa ile giderse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt