Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Cevap: #52 Emre Çolak
Geleceğin yıldızı !
Geleceğin yıldızı !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 18'e alınmamıştı şaka maka. :confused:
O fizikle oynamasını beklemek hayalperestlik olur.
Nasıl bir fiziği olmalıymış merak ettim????????
Ne yapabilirim merak ettiysen?
Ben hayalperestim ve bu gençlere şans verilmesini istiyorum fiziği ne kadar yeterse o kadar oynasın 30-40 dk oynasın ne olur ne zararını goruruz,,şu takımdaki çogundan iyi oynarlar bizim ÖZEVLATLARIMIZ onlar ok.
Emre Beleşoğlu'nu parlattığı gibi Emre Çolak'ı da adam etmesini umuyorum İmparator'un.
Küfürkısaltmasıoğlu 16 yaşında bile taş gibi topçuydu. Ben Çolak'ı çoktan sildim. Herkes ister altyapıdan oyuncu çıksın, alsın takımı gitsin falan ama...iş yok bu çocukta, Galatasaray'da oynayamaz.
Altyapıdan son yıllarda çıkmış en iyi 2 topçu Arda ve Sabri. Tık yok başka.
Hangi birine şans verdikte bu çocukları bu kadar kolay silip atabiliyoruz.Önce bu çocuklara güven şans ver.Her sene takımda revizyon her sene yeni gelen t.d. kendine göre 10-15 topçu alıp yeni baştan takım yaratma çabasında.Sen güvenme şans verme e oldu bu çocuklar sonra patlasın.A2 de şampiyon oldu bu çocuklar farkındaysanız ve sen o takımdan bir tane adam bile bu takıma monte edemezsen yada en azından belli süreler şans veremezsen kusura bakmayında sözün bittiği yerdir bu.Kapat A2 yi alt yapıyı olsun bitsin.
Birçok a2 oyuncusunu makul süreler oynattik, şans verdik. En çok da Çolak oynamıştır. Bunlara sans verildiğini hatırlamıyor olman aslında ne kadar kötü topçu olduklarının bir göstergesi.
Birçok kişinin "futbolcu değil" dediği Sabri, su an ki gençlerden katbekat iyi olduğu icin kadroya girebildi, as oyuncu oldu.
Bu hafta Ayhan gibi menopoz oynayacağına bu çocuk oynasın.