#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

O fizikle oynamasını beklemek hayalperestlik olur.

emre'ye fiziğini geliştirmesi için özel program uygulanıyor bu sene hocamız şans verirse ve kendine güvenirse vazgeçilmezimiz olur inşallah

Emre Beleşoğlu'nu parlattığı gibi Emre Çolak'ı da adam etmesini umuyorum İmparator'un.

Emre Beleşoğlu'nu parlattığı gibi Emre Çolak'ı da adam etmesini umuyorum İmparator'un.

Küfürkısaltmasıoğlu 16 yaşında bile taş gibi topçuydu. Ben Çolak'ı çoktan sildim. Herkes ister altyapıdan oyuncu çıksın, alsın takımı gitsin falan ama...iş yok bu çocukta, Galatasaray'da oynayamaz.

Altyapıdan son yıllarda çıkmış en iyi 2 topçu Arda ve Sabri. Tık yok başka.

Küfürkısaltmasıoğlu 16 yaşında bile taş gibi topçuydu. Ben Çolak'ı çoktan sildim. Herkes ister altyapıdan oyuncu çıksın, alsın takımı gitsin falan ama...iş yok bu çocukta, Galatasaray'da oynayamaz.

Altyapıdan son yıllarda çıkmış en iyi 2 topçu Arda ve Sabri. Tık yok başka.

Hangi birine şans verdikte bu çocukları bu kadar kolay silip atabiliyoruz.Önce bu çocuklara güven şans ver.Her sene takımda revizyon her sene yeni gelen t.d. kendine göre 10-15 topçu alıp yeni baştan takım yaratma çabasında.Sen güvenme şans verme e oldu bu çocuklar sonra patlasın.A2 de şampiyon oldu bu çocuklar farkındaysanız ve sen o takımdan bir tane adam bile bu takıma monte edemezsen yada en azından belli süreler şans veremezsen kusura bakmayında sözün bittiği yerdir bu.Kapat A2 yi alt yapıyı olsun bitsin.

Hangi birine şans verdikte bu çocukları bu kadar kolay silip atabiliyoruz.Önce bu çocuklara güven şans ver.Her sene takımda revizyon her sene yeni gelen t.d. kendine göre 10-15 topçu alıp yeni baştan takım yaratma çabasında.Sen güvenme şans verme e oldu bu çocuklar sonra patlasın.A2 de şampiyon oldu bu çocuklar farkındaysanız ve sen o takımdan bir tane adam bile bu takıma monte edemezsen yada en azından belli süreler şans veremezsen kusura bakmayında sözün bittiği yerdir bu.Kapat A2 yi alt yapıyı olsun bitsin.

Birçok a2 oyuncusunu makul süreler oynattik, şans verdik. En çok da Çolak oynamıştır. Bunlara sans verildiğini hatırlamıyor olman aslında ne kadar kötü topçu olduklarının bir göstergesi.

Birçok kişinin "futbolcu değil" dediği Sabri, su an ki gençlerden katbekat iyi olduğu icin kadroya girebildi, as oyuncu oldu.

Bir an önce fiziğini geliştirsin bu zamanda fizik yoksa oynaması çok zor.

Fizik yok. Fenerbahçeye bedava verilmeli. Fiziksiz futbolcuları fb'ye verip kazıklamalıyız onları. Bak fenerden en fiziklisini alıp nasıl kazıkladık onları, büyük Servet'e konduk! Bjk'yi kazıklayıp Zan altında kaldık. İki bolbol fizikli futbolcumuz oldu. Çok fizikli, bol bol fizikli futbolcularımız olmalı hep. Hepsi 10 milyonluk olmalı. Ne kadar çok para harcarsan o kadar şampiyon olursun.

Birçok a2 oyuncusunu makul süreler oynattik, şans verdik. En çok da Çolak oynamıştır. Bunlara sans verildiğini hatırlamıyor olman aslında ne kadar kötü topçu olduklarının bir göstergesi.

Birçok kişinin "futbolcu değil" dediği Sabri, su an ki gençlerden katbekat iyi olduğu icin kadroya girebildi, as oyuncu oldu.

Kimi oynattık A2'den Allah aşkına yapmayın,Emre Çolak en çok şans bulandır doğru geçen sezonun son 3 maçı devamlı 11 oynadı ve oynadığı futbol gerçekten kaliteydi Yekta ile birlikte orta sahamızı baya bi düzeltmişlerdi.Tamam Emre tükaka peki başka ikinci bir adam söyleyin bana şans bulmuş?? Anıl'mı hııımm doğru Konya'da tek başına harikalar yaratan çocuktu dimi ,sonra ne oldu kaç kere şans verdiniz ama yaşı 30-35 olsaydı kimse kesemezdi doğru sizlere hak veriyorum böyle bir mantıkla gidersek artık ne şampiyon olacağımıza ne de Avupa'da filan başarılı olacağımıza hiçmi hiç inanmıyorum artık.Senin elinde kalite gençler varsa ve bunlar tüm Türkiye'nin A2 lerini dize getirirp ŞAMPİYON olmuşsa bunun karşılığı bu olmamalı kusura bakmayın!!!!

Bu hafta Ayhan gibi menopoz oynayacağına bu çocuk oynasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt