#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

Fiziki olarak guçlendigi takdirde,yeni yildizimiz olacak, insallah

Resmi bir maç olsa; bir iki kişiyi attırmıştı oyundan.

Biçmeden durduramadılar.

Duran toplar konusunda da çok etkili.

Maçta yanında pas lalıp verebilecek biri yoktu. O da Sabri ile oynamanın sıkıntısını çekti.

Topu alır almaz direk kaleye hareketleniyor. Topu tutup, etrafında bir tur dönüp daha sonra geriye ya da yana oynamıyor.

Bugünde gösterdi nasıl bir oyuncu olduğunu. Barcelona gibi olucaksak eğer Xavi -Iniesta herşeyden önemli bu sistemde.Kendini geliştirdikçe bir adım daha yaklaşırız bu hayale.

bende onun hayalini kuruyorum xavi-iniesta emre çolak-arda turan bu ikisini oturtursak avrupada kupa hayal olmaz

Harikaydı gerçekten bu çocuk çok büyük oyuncu olacak gibime geliyor!

çok olumlu oynuyor, fiziğini geliştirirse bu sistemde kilit oyuncu olabilir.

tek pas oynuyor, dikine oynamaya çalışıyor, oyunun yönünü değştirebiliyor, hızlı ve teknik.

uzun yıllardır devam eden duran top sorunun çözebilecek kadar iyi kullanıyor duran topları.

hatta hagi'nin hakkında bir sözü vardı; "bu çocuk frikiklerde beni taklit ediyor.tıpkı kopyam. bu çocuğa dikkat edin özel çaba harcayın..."

hiç izlememiş olsaydım bile sadece hagi'nin bu referansı bile içime su serpmeye yeterdi.

kısacası bu sezon rijkaard onu kazanmaya, takıma yavaş yavaş monte etmeye; o da fiziğini geliştirmeye baksın! :)

Bu sene ardayla tam bi xavi-iniesta ikilisi olabilirler.. zaten ikisi aralarinda çok iyi anlasabiliyolar..

Şimdi bir fizik olarak yetersizdir muhabbeti aldı gidiyor.Evet fiziksel eksikliklerini kesinlikle kapatmalı ancak asla ve asla yükleme fazla olmamalı.Fiziki olarak fazla yükleme yapılan oyuncuların yaratıcılık özellikleri değişkenlik gösterebiliyor.Emre Belözoğlu(hani Fblilerin katil dediği bizim hain dediğimiz, ikiside sonuna kadar haklı düşüncedir) da ilk zamanlarda ki yaratıcı özelliklerinden bu yüklemeler sonucunda kayıplar yaşamıştır.

Orantılı bir yükleme Emre'yi Iniesta yapar.Ancak bu oranı belirleyecek unsurlara ve suyun karşı yakasının tuttuğu kasaplara dikkat etmek zorunda sorumlularımız.

inşallah bu sene ardadan sonra bir yetenek daha cıkartıcaz herne akdar altyapımız iyide desek aydın özgurcan mehmet guven semih murat akça kendini gösteremedi

inşallah bu sene ardadan sonra bir yetenek daha cıkartıcaz herne akdar altyapımız iyide desek aydın özgurcan mehmet guven semih murat akça kendini gösteremedi

özgürcan ve aydın ilik 11 oynayabilecekleri iyi bir anadolu kulübüne kiralanmalı.

özgürcanı özellikle yetersiz buluyorum, onun yerine cem sultan'a şans verilmeli. özgürcan'dan daha teknik, hızlı ve onun kadar bitirici.

bir de anıl var tabii paf'ta ama neden kampa götürülmediğini anlayamıyorum. sakatlığı falan vardı heralde.

murat ve semih'e ise yeterince şans verilmedi, bu ikili gelecekteki stoper ikilimiz olmalı. diğer stoperlerden ciddi derecede daha iyi top kullanıyor ikisi de.

Saydıklarından sadece Mehmet Güven kendini gösteremedi o kadar şansa rağmen. Özgürcan kiralık olarak başarılıydı, Semih A takıma çıktı ve hemen herkes çok beğendi, maalesef sakatlık belasından kurtulamıyor. Murat Akça da zaten şans bulamadı kendini gösterecek kadar.

Şimdi bir fizik olarak yetersizdir muhabbeti aldı gidiyor.Evet fiziksel eksikliklerini kesinlikle kapatmalı ancak asla ve asla yükleme fazla olmamalı.Fiziki olarak fazla yükleme yapılan oyuncuların yaratıcılık özellikleri değişkenlik gösterebiliyor.Emre Belözoğlu(hani Fblilerin katil dediği bizim hain dediğimiz, ikiside sonuna kadar haklı düşüncedir) da ilk zamanlarda ki yaratıcı özelliklerinden bu yüklemeler sonucunda kayıplar yaşamıştır.

Orantılı bir yükleme Emre'yi Iniesta yapar.Ancak bu oranı belirleyecek unsurlara ve suyun karşı yakasının tuttuğu kasaplara dikkat etmek zorunda sorumlularımız.

Katilmamak elde degil.

Rjikaard ve Neeskens gibi adamların olduğu bir teknik ekipte Emre'nin 11'de yer alması beni hiçte şaşırtmaz. Tobol maçında 11'de bekliyorum Emre Çolağı...

fft17_mf314107.Jpeg

Beyler artik emrenin paf takim konusundan cikip futbol takimina girmesi gerek miyormu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt