Hasan Öztürk
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.129
- 93
- 1.488
Cevap: #17 Emre Çolak
Fiziki olarak guçlendigi takdirde,yeni yildizimiz olacak, insallah
Fiziki olarak guçlendigi takdirde,yeni yildizimiz olacak, insallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugünde gösterdi nasıl bir oyuncu olduğunu. Barcelona gibi olucaksak eğer Xavi -Iniesta herşeyden önemli bu sistemde.Kendini geliştirdikçe bir adım daha yaklaşırız bu hayale.
inşallah bu sene ardadan sonra bir yetenek daha cıkartıcaz herne akdar altyapımız iyide desek aydın özgurcan mehmet guven semih murat akça kendini gösteremedi
inşallah bu sene ardadan sonra bir yetenek daha cıkartıcaz herne akdar altyapımız iyide desek aydın özgurcan mehmet guven semih murat akça kendini gösteremedi
Şimdi bir fizik olarak yetersizdir muhabbeti aldı gidiyor.Evet fiziksel eksikliklerini kesinlikle kapatmalı ancak asla ve asla yükleme fazla olmamalı.Fiziki olarak fazla yükleme yapılan oyuncuların yaratıcılık özellikleri değişkenlik gösterebiliyor.Emre Belözoğlu(hani Fblilerin katil dediği bizim hain dediğimiz, ikiside sonuna kadar haklı düşüncedir) da ilk zamanlarda ki yaratıcı özelliklerinden bu yüklemeler sonucunda kayıplar yaşamıştır.
Orantılı bir yükleme Emre'yi Iniesta yapar.Ancak bu oranı belirleyecek unsurlara ve suyun karşı yakasının tuttuğu kasaplara dikkat etmek zorunda sorumlularımız.
Rjikaard ve Neeskens gibi adamların olduğu bir teknik ekipte Emre'nin 11'de yer alması beni hiçte şaşırtmaz. Tobol maçında 11'de bekliyorum Emre Çolağı...
Insallah oyle olur. Gercekten cok iyi bir oyuncu.
Beyler artik emrenin paf takim konusundan cikip futbol takimina girmesi gerek miyormu?