#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

sinan osmanoglu cekimlerde varmis ama resmi yok.

Dünkü Bursaspor maçında yine kırmızı kart görmüş ...

Daha A takima gelmedi ,2 macta bir kirmizi göruyor. Bu gidis devam ederse hic birsey olmaz Emreden

Emreye 3 mac ceza geldi. Biraz kendine ceki duzen versin Emre. Biraz fazla simarmaya basladi sanki.

Herkese bi olay sonrası Hasan Şaş v2 demekten bıkmadınız mı ?

Emreye 3 mac ceza geldi. Biraz kendine ceki duzen versin Emre. Biraz fazla simarmaya basladi sanki.

Bu sezon A2 maçlarını izleyemedim. Geçen sezon Paf maçlarını izlemeye çalışırdım.

Şımarıklık mı bilmiyorum ama; geçen sezon da fazla kart görürdü.

10 numara ya da ofansif orta saha oynayan birine göre ; çekingen bir yapısı yok. Fiziği el verdikçe sert oynuyor; aynı zamanda agresif bir oyunu var.

Bu, o mevki için iyi bir özellik bence; kullanmayı bildikten sonra.

Kartın sebebi nedir?

PFDK'nın verdiği öteki cezalar şöyle:

3 Maç: Emre Çolak (Galatasaray A2)

Bravo Emre devam et böyle!!!!!!!!!!!!!

Bu sezon A2 maçlarını izleyemedim. Geçen sezon Paf maçlarını izlemeye çalışırdım.

Şımarıklık mı bilmiyorum ama; geçen sezon da fazla kart görürdü.

10 numara ya da ofansif orta saha oynayan birine göre ; çekingen bir yapısı yok. Fiziği el verdikçe sert oynuyor; aynı zamanda agresif bir oyunu var.

Bu, o mevki için iyi bir özellik bence; kullanmayı bildikten sonra.

Kartın sebebi nedir?

izledigim kadariyla roberto carlos&keita pozisyonun benzeri gibi. hakem avantaja birakmis emre'de sinirlenip adama tekme atmis.

Emre Çolak takımızda Xavi veya İneasta olabilecek kapasitede bir futbolcu. Çok kırmızı kart görmesi sorun değil. Hırsından kaynaklanıyor. Alt yapıda oynarken Arda da çok kırmızı kart görüyordu diye hatırlıyorum.

Sezon basi kadroya girerim diye baya havaya girmisti. A2 takima gönderilince morali cok bozulmus ve bunu da malesef acikca belli ediyor gördügü kartlarla. Akilli olursa iyi topcu olabilir. Ama böyle devam ederse, A kadroya zor girer.

emre icin onemli olan mac degil antreman

oynamis oynamamis farktetmez

siz de heyecan lanmayin

izleriz daha senelerce

sadece sabredin

Yazın parladı attıgı frikiklerle a takımda yer alınır diye düşünüyoduk ama demek ki a takımda oynuyacak kapasitesi yok şuanda.

Neyi eksik ya da neyi yanlış yaptı bilmiyorum; ama şu orta sahada banko oynardı.

Neyi eksik ya da neyi yanlış yaptı bilmiyorum; ama şu orta sahada banko oynardı.

Fizik, fizik, ve de son olarak fizik. Emre'nin baska bir eksigi yok ama teknigi ne kadar yuksek ise fizigi o kadar zayif dusunun yani.

Bu fizik ile TSL seviyesinde her hafta 90 dakika cikarmasinin zor olucagi gibi (ki ben bu seviyede her hafta oynamasa bile 90 dakika cikarabilcieginden supheligim) ulkemizdeki kasap defans adamlari bir tekme ile bizim Emre'yi hastanelik eder, bilmem kac ay sahalardan uzak kalir. Belcika veya Holland gibi fiziki gucun geri planda kaldigi bir lig'de coktan yildiz olmustu kendisi mesela.

Biri ona Michael Jordan'nin lise 1'de Basketball takimina giremedigini ama 3 yil sonra North Carolina gibi buyuk bir basketbol okuluna bursla girdigini ve ondan da 4 yil sonra NBA oyuncu seciminde 1. secilerek dunya basketbol tarihinin gelmis gecmis en buyuk yildizi olma adina yola koyuldugunu anlatsin biraz kendine gelsin cocuk.

tam sistemimize göre bir oyuncu neysa teknik kadronun onu 1-2 sene içinde takıma hazırlayacağını düşünüyorum.hayalimdeki orta saha mehmet topal-emre çolak-arda turan

Bu perişan orta sahayı toparlayabilirdi az çok.. A takıma alınsa iyi olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt