#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

Burada yazan bazi arkadaslarimiz ya Emreyi hic izlemedi, ya benim gibi izlemis kisilerin mesajlarini es geciyor, ya da fantazi aleminde yasiyor. Yazmis olmak icin yaziyorsunuz iste... O fizikle nereye toparliyor orta sahayi? Tekrar tekrar ayni ssetleri yazmam mi gerekiyor? Emre bu fizik ile TSL'de her hafta 90 dakika cikaramaz hat da su an 90 dakika cikarirsa cok sasarim her hafta oynamasa bile. 90 dakikayi cikarmasini gectim yerlerde surunur allah korusun manyak bi defans oyuncusu 4 gun evvel Sabri'ye yapilanin benzeri Emre'ye yapilir 5+ ay sahalardan uzak. Bunlari dusunmeyip ezbere yorum yapiyorsunuz... laf olsun torba dolsun baska bisey degil yani...

A takıma çıkması hem onun için bir moral olur, ama sakatlanmasını istemediğim için biraz daha kuvvetlensin diyorum, tsl'de malum kasaplar çok, Sabri'ye bursa maçında yapılan hareketi bi düşümdüğümde şimdi olmaz diyorum.

vucüt geliştirmeye gitsin bol bol protein alsın 1 sene içinde bomba gibi olur

Derks işini bilir. Seneye bu elemanı Van Damme gibi edip elimize bırakır :D ( umarım )...

Bu sene PAF maçlarını takip eden var mı? Performansı nasıl? Fizik gücünde ve kas ağırlığında artış var mı?

Bol bol yemek yesin ağırlık çalışsın protein alsın seneye a takımda oynar Emre.

Emre Çolak ikinci yarıda A Takım kadrosuna alınmalı. Barış ve Ayhan'dan daha kötü oynamaz. Sonrdan oyuna girerek tecrübesini artırır. Avrupa'da bu yaştaki oyunculara şans tanınıyor.

Emre Çolak ikinci yarıda A Takım kadrosuna alınmalı. Barış ve Ayhan'dan daha kötü oynamaz. Sonrdan oyuna girerek tecrübesini artırır. Avrupa'da bu yaştaki oyunculara şans tanınıyor.

Kesinlikle,Arda da 19 yaşında Şampiyonlar Ligi maçlarına çıkıyordu.Bu çocuğa güveniyordur Rijkaard.Yetenekli bir oyuncu..

Cem Sultan ve Serdar'la birlikte devre arası kampına götürülür umarım.

Rijkaard çok tutucu bir TD yeni birşey deneme alışkanlığı yok. sezonun başından beri Servet-Gökhan-Sarp-Topal dörtlüsünde inat üstüne inat tutundu, kalitesiz genç Aydın'a şans üstüne şans verdi. Emre Çolak, Alpaslan gibi kaliteli gençler bundan sonra Galatasaray formasını göremez.

Al Emre Çolak'ı koy orta sahaya 'bak emre maradona olmayı unut orta sahada hamallık, işçilik yap pres yap' diye söyle Emre Çolak bu işi layıkıyla yapar. Orta sahamız dirilir. Ama nerede o antrenör?

Rijkaard çok tutucu bir TD yeni birşey deneme alışkanlığı yok. sezonun başından beri Servet-Gökhan-Sarp-Topal dörtlüsünde inat üstüne inat tutundu, kalitesiz genç Aydın'a şans üstüne şans verdi. Emre Çolak, Alpaslan gibi kaliteli gençler bundan sonra Galatasaray formasını göremez.

Emre Colak'in fiziki TSL icin yetersiz oldugu hazirlik maclarinda bariz gozukuyordu.

Dortlu konusundada ise; Rijkaard'in orda herkesin denedigini soyleyebiliriz.

Alpaslani yedigi kirmizi karttan dolayi cezalandirdigini dusunuyorum.

Bugün oynasında görelim sahada

Kim tuttu seni Rijkaard'a salla diye!!.. ..:o

Al Emre Çolak'ı koy orta sahaya 'bak emre maradona olmayı unut orta sahada hamallık, işçilik yap pres yap' diye söyle Emre Çolak bu işi layıkıyla yapar. Orta sahamız dirilir. Ama nerede o antrenör?

Şaka filan mısın sen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt