#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

emre dun kotuydu, neresi iyimis, sinir etmeyin zorla..

Emre play station oynasın , kesik yiyecek zaten , FT kalan maçlarda 11'de başlatmaz tahminimce

Emre'nin son iyi oynadigi maci Mersin Idmanyurdu maciydi. Hesabini yapin.

hem unutmadan biri su Emre ye ekmek pilav versin adam da boy yok zaten, bi de kemik gibi zayif, kalinlasmali kesin, kaslari kucucuk, biraz fitness ve sismanladirak beslemeler yapilmali...

oyunda olduğun sürece lütfen şut atma sadece yan pas ver bak geri pasta olur takımı bozma başka ihsan istemez

hiç şut çalışmadığı belli , hiç çalışmaması da tembel olduğunu gösterir.

Emre'nin antremanlardan sonra 2 - 3 saat sadece şut çalışması gerek,, Eğer al parayı bak keyfine yapıyorsa kendine yazık eder,, Çok fazla çalışması lazım,, Maçtan sonra eve değil antremana gitmesi gerek,,

FT tembel olana forma vermez, hele ki derbide..

Benim tembellikten kastım antrenman sonrası şut çalışmadığını düşündüğüm için. Normal antrenman da istediği kadar yırtınsın , özel olarak şut çalışmıyorsa tembeldir. Belli bir yeteneği var ve bunu geliştirmiyor.

Lan bunlardamı beyin yok benmi yanlış düşünüyorum.Ulan Galatasaray'da oynuyorsun.İlk 11 çıkıyorsun.İnsan biraz ekstra çalışma gösterir 3 senedir aynı boy-aynı vucüt biraz güçlense çok kral olacak...

Çoluk çocuk vücut geliştirmeye gidiyor hayvan gibi oluyor bu ne yapar bilmiyorum.

İlk defa Kazım'ın gitmesine üzüldüm. Adam en azından defansa yardıma gidiyordu. Ziegler'e o golü attırmazdı.

Adam oyundan çıktı ataklarımız şekillendi,hızlandı.

Daha güzel oynamaya başladık.

Sözün özü verilen şansı hiç iyi değerlendiremedi gelecek sezon formayı alamaz.Umarım kiraya yollanır da biraz aklı başına gelir.

Çoluk çocuk vücut geliştirmeye gidiyor hayvan gibi oluyor bu ne yapar bilmiyorum.

İlk defa Kazım'ın gitmesine üzüldüm. Adam en azından defansa yardıma gidiyordu. Ziegler'e o golü attırmazdı.

Adam oyundan çıktı ataklarımız şekillendi,hızlandı.

Daha güzel oynamaya başladık.

Sözün özü verilen şansı hiç iyi değerlendiremedi gelecek sezon formayı alamaz.Umarım kiraya yollanır da biraz aklı başına gelir.

:sgr: :sgr:

Ohh İbb'ye 2 gol at oyna düzenli ilk 11 de. Fatih hoca yeter artık Emre çıktıktan sonra takımın oyunu değişiyor. Yedek kalsın biraz.

Emre yedeğe çekilmeli biraz son haftalarda çok kötü

Bu takimda her oyuncu icin gecerli, profesyonelsin ama orta yapamiyorsun, ulan ben bile daha iyi orta yapiyorum bizim Ligde, ciddiyim.

arda'ya özeniyor sanki fiziğinde de pek bir gelişme yok büyümüyomu bu çoçuk ya..

Fener maçında ilk goldeki hatası semihten daha büyük.

Bu hoşta adamını takip etmez aval aval bakarsan adama sorarlar messimizi sen diye

arda'ya özeniyor sanki fiziğinde de pek bir gelişme yok büyümüyomu bu çoçuk ya..

birsey yapamazsin, büyümüyorsa büyümez adam. Ama futbol oynamak icin fizik cok önemli degil bence, yanlis kiyaslama olacak ama bknz Messi. Yetenek olunca oynarsin, ama ben Emre'de özel yetenek göremiyorum. Yanli normal oyuncu, hic bir zaman first class topcu olamaz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt