#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

birsey yapamazsin, büyümüyorsa büyümez adam. Ama futbol oynamak icin fizik cok önemli degil bence, yanlis kiyaslama olacak ama bknz Messi. Yetenek olunca oynarsin, ama ben Emre'de özel yetenek göremiyorum. Yanli normal oyuncu, hic bir zaman first class topcu olamaz bence.

hacı messi fiziksiz değil emre çolak ile kıyaslanamaz messi'nin fiziği ikili mücadelerde hiç görmüyosun galiba messi'yi top vermiyor velet..

Görüyorum, ama top vermemesi, sadece fiziginden kaynaklanmiyor. Top teknigi, hiz ve reaksiyon

ikili mücadelerde messi kolay kolay düşmüyor çünkü fiziği sağlam bize çelimsiz gibi görünüyor ama öyle değil işte emre'ninde messi gibi fizik çalışmaları yapması lazım..

ikili mücadelerde messi kolay kolay düşmüyor çünkü fiziği sağlam bize çelimsiz gibi görünüyor ama öyle değil işte emre'ninde messi gibi fizik çalışmaları yapması lazım..

Messi genelde hizini kullanarak oyuncunun önüne geciyor, ve oyuncu zaten arkanda olursa, seni kolay kolay düsüremez. Istese güclü savunma oyuncusu Messi'yi kolay durdurur, ama faul yaparak, cünkü dedigim gibi adam top teknigi ve reaksiyonunu hiz ile birlestirince savunma oyunculari durduramiyor. Ben Messi nin güclü (fizik acisindan) oldugunu düsünmüyorum

Messi genelde hizini kullanarak oyuncunun önüne geciyor, ve oyuncu zaten arkanda olursa, seni kolay kolay düsüremez. Istese güclü savunma oyuncusu Messi'yi kolay durdurur, ama faul yaparak, cünkü dedigim gibi adam top teknigi ve reaksiyonunu hiz ile birlestirince savunma oyunculari durduramiyor. Ben Messi nin güclü (fizik acisindan) oldugunu düsünmüyorum

ne hızı arkadaşım tamam hızda varda messiye rakipler vurup vurup düşüremiyor kolay kolay çelimsiz görünüyor size hızla filan alakası yok ikili mücadele diyorum hız diyosun, emre ile kıyaslıyosun messi'nin yarısı fiziği olsa ligi alt üst eder emre..

ne hızı arkadaşım tamam hızda varda messiye rakipler vurup vurup düşüremiyor kolay kolay çelimsiz görünüyor size hızla filan alakası yok ikili mücadele diyorum hız diyosun, emre ile kıyaslıyosun messi'nin yarısı fiziği olsa ligi alt üst eder emre..

Haklisin Emre de Messinin fizigi yok, ama olsa bile ligi alt üst edemez!

Messi fiziginden kazanmiyor, diger yetenkleri daha ön planda. O yetenek olmazsa istedigin kadar güclü ol! Ve Emre de o yetenek yok bence. Tabi kötü oyuncu demiyorum.

Haklisin Emre de Messinin fizigi yok, ama olsa bile ligi alt üst edemez!

Messi fiziginen kazanmiyor, diger yetenkleri daha ön planda. O yetenek olmazsa istedigin kadar güclü ol! Ve Emre o yetenek yok bence. Tabi kltü oyuncu demiyorum.

:asd: ya ben ne diyorum bi saattir fiziğiyle mi oynuyor messi diyorum messi çelimsiz gibi görünüyor ama fiziği sağlam diyorum emre ile kıyas kabul etmez kıyaslanamaz yani..

45652__006_122_390lo_PTRL2.jpg

Messi yeterince güçlü bir oyuncu. Kendini geliştirdi.

Ama Emre anca yatıyım havasında.

Emre'nin pişmiş olması gerekirken hala ''olacak'' diyorsak bir sorun var demektir.

abartilacak birsey yok bence :) Neyse mac bakiyorum simdi ;)

abart demiyoruz zaten emre ile kıyaslanamaz o kadar maçıda izlemeyin boşuna chelsea yatar barça atamaz kontradan chelsea atar maç sonu istatislikleride barça %78 topla oynama 25 şut 13 gol pozisyonu chelsea 2 şut 1 gol olur.. :D

edit barça attı :asd:

abart demiyoruz zaten emre ile kıyaslanamaz o kadar maçıda izlemeyin boşuna chelsea yatar barça atamaz kontradan chelsea atar maç sonu istatislikleride barça %78 topla oynama 25 şut 13 gol pozisyonu chelsea 2 şut 1 gol olur.. :D

edit barça attı :asd:

ben zaten Messi'yi Emre ile kiyaslamak istemedim. Sadece Messinin de diger oyunculara göre fiziginin iyi olmadigini anlatmaya calistim. Ama neyse :D

beyler olay salt fizik felan mı zannediyorsunuz yani siz???

bunun çevikliği

vücud dengesi

dayanıklılık ve kuvvet var ki bu dribling yapabilmek için en önemli şey zaten kuvvetin yoksa bi halt yapamassın sonra hız vs gelir

çam yarması gibi olupta aa emre işte güçlenmiş olmaz öyle

Çok yetenekli ve bizim gibi forma sevdalısı olduğundan şüphem yok ancak bal yapmayan arı gibi

beyler olay salt fizik felan mı zannediyorsunuz yani siz???

bunun çevikliği

vücud dengesi

dayanıklılık ve kuvvet var ki bu dribling yapabilmek için en önemli şey zaten kuvvetin yoksa bi halt yapamassın sonra hız vs gelir

çam yarması gibi olupta aa emre işte güçlenmiş olmaz öyle

Meireles'i izlerken aynı muhabbeti yaptık bugün.. Adam incecik ama öküz gibi güçlü..

Emre son maçta inanılmaz saçmaladı. Kendini toparlaması gerekir.

emrenin son maçtaki şutları felaketti, fenerin maçlarında alexi izliyorum kornerlerde veya kanatlardan gelen ataklar sonrasında ceza yayının az açığında bekliyor adam top oraya mutlaka gelecek ve düzgün bi şutla işi bitireceksin, emrenin özel şut antermanlarına ağırlık verip ceza yayı olayını yapması gerekir..

Bari bu gün düzgün bir performans sergile, kac mactir takimin en vasat oyuncususun ve halen kesik yemedin. Bu mactada birsey yapmazsan kulube yolu gözükür sana..

ligin 2.yarısında yokları oynadın emrecim fırsat tepiyosun bak.hadi son 4 maç iyi bir futbol koy ortaya

Umarım bu maçta iyi oynar ve kazanırız.Yoksa bu taraftar ağzına sı.ar adamın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt