#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Emre forvet arkasi'dir,

Forvet arkasinda yildiz oyuncu olabilir,

Sol kanat'ta oynarsa takim oyuncusu olur.

Emre forvet arkasi'dir,

Forvet arkasinda yildiz oyuncu olabilir,

Sol kanat'ta oynarsa takim oyuncusu olur.

aynen ,Ayrica birakin Emre´den David Silva performansi göstermesini

kendisi cok iyi yolda ..Bence gayet iyi bir Futbolcu olacak 1-2 sene icinde

emre bu sene cok kostu, cok savasti

son maclarda en cok kosanlarin listesinde elmanderi bile geciyordu.

seneye ama daha skorer, daha asistci bir emre olmali

bu sene sadece 2-3 asisti, 2-3 golu vardi

10 asisti, 7-8 golu olmali emrenin

aynen ,Ayrica birakin Emre´den David Silva performansi göstermesini

kendisi cok iyi yolda ..Bence gayet iyi bir Futbolcu olacak 1-2 sene icinde

Sorun 442'nin kanatlarinda oynamasi.

4-2-3-1'nin kanat'inda oynasa arkasini toplayan 2 isim olur ve çok daha fazla sorumluluk alabilir.

Emre'nin teknigi süper, pas yapmasi da çok iyi, güçsüz ve o kadar aktif degil sahada.

AuyBGOeCIAE7QrO.jpg

EMRE ÇOLAK ‏@emrecolak1010

Neciplee bodrummm

Geçen sezon düzenli ilk 11 oyuncusu olması için adaptasyon senesiydi. Bu sene artık şampiyon takımın oyuncusu oldu ve cl'de oynayarak 2 kademe daha atlayacak eminim. Adam daha 21 yaşında. Çoğumuz onu gelecek sezon kadrolarında ilk 11 yazmıyoruz ama bence formayı söke söke alacak. Bu yaz kampını çok iyi değerlendirmesi lazım fizik gelişimi açısından.

Once dedilerki Necip first (anket falan yapildi buralarda) yamuldular.

Simdide gereksiz diyorlar gene yamulucaniz...

şu herifi elazıga , vanspora yollucaksın ; adam olsun gelsin

sponsor olurum:yenieek:

Oha, cocugu yerle bir etmissiniz. Kafayi mi yediniz siz? Bu cocuk 20 yasinda olmasina ragmen, bu sezon Fenerbahce'ye karsi oynadigi maci unutmussunuz. Istanbul Buyuksehir Belediyespor'a attigi 2 gol'u silmissiniz hafizalardan. Emre bu sene cok olumlu performans gösterdi. Henüz 20 yasinda kendisi. Türk standartlarina göre, genc sayilir. Kesinlikle Galatasarayimizin en potansiyelli oyuncusudur. Merthan felan hikaye.

Umarim kendisi David Silva hayranidir, oyun stilleri ayni cünkü. Türkiye'nin en iyi 10 numaralarindan birtanesi olabilir kendisi. Cok calismasi lazim, ben güveniyorum Emre'ye. Birak göndermeyi, seneye kendisini 11'de görmek istiyorum.

Oha, cocugu yerle bir etmissiniz. Kafayi mi yediniz siz? Bu cocuk 20 yasinda olmasina ragmen, bu sezon Fenerbahce'ye karsi oynadigi maci unutmussunuz. Istanbul Buyuksehir Belediyespor'a attigi 2 gol'u silmissiniz hafizalardan. Emre bu sene cok olumlu performans gösterdi. Henüz 20 yasinda kendisi. Türk standartlarina göre, genc sayilir. Kesinlikle Galatasarayimizin en potansiyelli oyuncusudur. Merthan felan hikaye.

Umarim kendisi David Silva hayranidir, oyun stilleri ayni cünkü. Türkiye'nin en iyi 10 numaralarindan birtanesi olabilir kendisi. Cok calismasi lazim, ben güveniyorum Emre'ye. Birak göndermeyi, seneye kendisini 11'de görmek istiyorum.

hangi mevkide nerede görmeyi planlıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt