#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Al Emre'yi direkt İspanya milli takımına koy sırıtmadan oynayacak bir kaç Türk futbolcudan biridir.

bakalım seneye sans bulabilecek mi.. umarım harcamayız Colak'ı.

Kam dışında tüm yaz tatil yapacağına git vücut falan çalış en azından...

Seneyede o sarkık ve yağlı vücutla top oynamaya çalışacaksan kusura bakma hafız senin oyuna girdiğin dakikada ben stadı terk edeceğim.Senin yaptığın Aydın'ın yıllarca yaptığı ruhsuzluk ve vurdumduymazlığa eş değer birşey.Senin yerinde kime verilirse verilsin o şans adam Arnold Shwarzeneger gibi olurdu 2 ayda sen daha o ufacık cüsseni bile toplayamıyorsun.Ayıp lan.

Seneyede o sarkık ve yağlı vücutla top oynamaya çalışacaksan kusura bakma hafız senin oyuna girdiğin dakikada ben stadı terk edeceğim.Senin yaptığın Aydın'ın yıllarca yaptığı ruhsuzluk ve vurdumduymazlığa eş değer birşey.Senin yerinde kime verilirse verilsin o şans adam Arnold Shwarzeneger gibi olurdu 2 ayda sen daha o ufacık cüsseni bile toplayamıyorsun.Ayıp lan.

Emre geçen sene sahada en çok koşan futbolculardan biriydi. Kaldı ki fizik olarak da kendini geliştirdiği, artık yere daha sağlam bastığı ortada. Sen sahada bir rambo görmek isteyebilirsin ama insan şişmeden de, cüsselenmeden de güçlenebilir ki Emre'nin yaptığı da buydu.Zamanla cüssesi de artacaktır.

Bu sene Emre için bence geçen seneden daha kritik bir sene. Artık kendine orta sahada yer bulmaya başlaması lazım. Yapılan ve hedeflenen transferlerden kimi maçlarda 3 lü orta sahayı deneyeceğini düşünüyorum Fatih Hoca'nın. İşte en azından o maçlarda orta sahadaki 3. isim mutlaka olmalı. Fiziğini geliştirmenin dışında sahip olduğu ofansif yeteneklerini daha çok sahaya yansıtırsa takım oyununa büyük beceri ve üretkenlik katacaktır. Eğer hayatının mücadelesini gösterir ve sakatlık da yaşamazsa ben sezon sonuna doğru mutlaka kendine orta sahada bir yer açacağına eminim.

kilo almadan fiziklenemez sanırım şuan 50 kilo minimum 65'i görmesi lazım sonra onları kasa çeviricek emre fiziksiz olduğundan ikili mücadelerde korkakca oynuyor fazla riskli işlere girmek istemiyor işte onun için o fizik gelişicek yatarak gelişmez fizik..

emreye bende cok kiziyorum fizik konusunda ama kusura bakmada 2 ayda kimse bi evrim gecirip A.S olamaz..

onun disinda.. daha saglam bi fizige sahip olabilirdi.. 3 senedir ona katilirim..

Amatör topçular fink atar oldu takımda.

Yaz aşkı buldu mu acaba ?

Kilo değil, protein almalı.

Kilo,Protein'den önce çok daha önemli şeylere ihtiyacı var 21 yaşında hareketleri,tavırları çocuk gibi.

B_b39a4336bc30ecce26ca90d00d62bc5f.jpg

kafa vücuttan daha büyük.

Bu hacı stylayı bırakmalı. Sakalları kesmeli, eskisi gibi uzun saç bırakmalı. Biraz karizma yapsa, eski kendine güveni geri gelir belki. Bayan taraftarlar da onu bu şekilde daha çok sever, tribünde desteği artar. Buna ço ihtiyacı olacak bu sezon! Eğer takım İspanya tarzı oynarsa bu sezon vazgeçemeyeceğimiz futbolcu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt